EUA: Більшість університетів Європейського простору вищої освіти (EHEA) зіткнулися з обмеженнями для очного навчання восени 2021 року « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
EUA: Більшість університетів Європейського простору вищої освіти (EHEA) зіткнулися з обмеженнями для очного навчання восени 2021 року
20-11-2021

Більшість університетів Європейського простору вищої освіти (EHEA) зіткнулися з принаймні частковими обмеженнями для очної освіти протягом осіннього семестру 2021 року, згідно з оглядовим опитуванням Європейської асоціації університетів (EUA) за участю національних конференцій ректорів із 26 систем вищої освіти.

Результати опитування показали, що лише чотири системи вищої освіти не повідомили про будь-які обмеження для навчання на території кампусу, повідомляє Erudera.com.

Метою опитування є створення огляду впливу пандемії COVID-19 на вищі навчальні заклади на початку 2021/22 навчального року.

Згідно з даними, маски для обличчя та соціальне дистанціювання, включаючи обмеження місткості кімнат, залишаються дуже поширеними, хоча ситуація різна залежно від країни.

В Ірландії деякі заклади все ще працюють майже на максимальну наповнюваність, тоді як деякі інші продовжують проводити уроки з обмеженнями. З іншого боку, в Румунії деякі заклади продовжують надавати освіту повністю онлайн, а інші працюють за гібридною моделлю.

Хоча у Фінляндії освіта залишається повністю онлайн, а інші використовують змішане навчання, вісім систем повернулися до очної освіти на початку осіннього/зимового семестру 2021/22 року в таких країнах:

- Бельгія (французька)
- Чехія
- Німеччина
- Естонія
- Угорщина
- Нідерланди
- Португалія
- Словенія

Сектор вищої освіти Німеччини, Італії, Португалії, Литви, Словенії та Словаччини вимагає від своїх студентів і співробітників вакцинації або тестування на COVID-19 як умову дотримання державних вимог.

У Латвії 86% студентської спільноти та 90% персоналу отримали щеплення від COVID-19, що вище, ніж серед населення в цілому.

17 систем, які беруть участь в опитуванні, ввели спеціальні обмеження щодо COVID-19 для іноземних студентів. Лише четверо повідомили, що вони не мають жодних конкретних правил для сектору вищої освіти.

Дані показали, що в семи системах спостерігається зменшення кількості іноземних студентів.

17 із 48 країн Європейського простору вищої освіти (EHEA) вакцинували 70 і більше відсотків свого населення.

EUA об’єднує понад 800 членів систем вищої освіти Європейського простору вищої освіти (EHEA), включаючи національні університетські асоціації з 33 систем вищої освіти.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів