УЦОЯО: Не встигли оплатити послугу з проведення спецсесії ЄВІ? Ця інформація для Вас « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
УЦОЯО: Не встигли оплатити послугу з проведення спецсесії ЄВІ? Ця інформація для Вас
21-08-2021

У зв’язку з поширенням COVID-19 в Україні, а також через непоінформованість потенційних учасників оцінювання про специфіку реєстрації для участі в спецсесії ЄВІ значна кількість охочих не змогла вчасно оплатити свою участь в іспитуванні.

Ураховуючи це, було ухвалено рішення дозволити особам, які успішно пройшли перший етап реєстрації (мають екзаменаційні листки), її завершити – оплатити послугу.

Якщо бажаєте взяти участь у спецсесії ЄВІ, однак ще не встигли здійснити оплати, можете це зробити протягом 21‒26 серпня включно.

Щоб платежі були вчасно опрацьовані, просимо дотримуватися такого алгоритму:

1. Зайдіть у свій Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ (логін і PIN-код для цього знайдете у своєму екзаменаційному листку).

2. Роздрукуйте квитанцію.


НЕ використовуйте квитанцій інших осіб, у них містяться особисті дані – прізвище, ім’я, по батькові, номер екзаменаційного листка. Якщо скористаєтеся чужим документом для оплати, ми не зможемо Вас ідентифікувати і Вас не буде зареєстровано для складання іспиту.

3. Оплатіть послугу.

Просимо оплачувати послугу безпосередньо в касі банку або за допомогою банківського термінала самообслуговування чи інтернет-банкінгу з огляду на те, що це найшвидші способи перерахунку коштів. У разі використання інших способів оплати, на жаль, можлива ситуація, коли Ваш платіж не буде отриманий вчасно і, відповідно, Ви не зможете взяти участі в оцінюванні.

НАГОЛОШУЄМО: уважно перевіряйте реквізити під час здійснення платежу, а саме: отримувача, код отримувача, рахунок отримувача та призначення платежу (якщо призначення зазначено неправильно, то платіж зарахувати не вдасться).

Якщо до 26 серпня Ви успішно здійсните оплату, Вас буде зареєстровано для участі в іспитуванні. Запрошення-перепустку Ви отримаєте до 2 вересня.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів