УЦОЯО: Тестуванням з географії завершилася основна сесія ЗНО « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
УЦОЯО: Тестуванням з географії завершилася основна сесія ЗНО
16-06-2021

Тестуванням з географії завершилася основна сесія ЗНО. За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з географії взяли 115 949 осіб, що становить 66 % від загальної кількості зареєстрованих.

25 учасників ЗНО не були допущені до тестування через запізнення/відсутність документа, що посвідчує особу, 8 – через виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. Дотримання процедури тестування контролювали 41 громадський спостерігач.

Нагадаємо, цьогоріч Верховною Радою України було ухвалено закон про звільнення здобувачів повної загальної середньої освіти 2021 року від обов’язкового проходження ДПА у формі ЗНО. Ймовірно, необов’язковість ДПА зумовила наявність значної кількості учасників, які не з’явилися для проходження оцінювання з географії.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з географії через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно упродовж 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення та часу, необхідного на доставку документів) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву. Докладніше про умови участі у додатковій сесії — у відповідному розділі.

Із завданнями сертифікаційної роботи із географії можна ознайомитися в розділі «ЗНО-2021. Географія». Правильні відповіді до тесту буде розміщено в цьому ж розділі.

Нагадуємо, що засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога «склав/не склав» з географії відбудеться 25 червня. Результати тестування з цього предмета буде розміщено на інформаційних сторінках учасників 26 червня.

Абітурієнтам, які хочуть самостійно визначити кількість набраних тестових балів з географії, радимо скористатися схемами нарахування балів за виконання завдань.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів