Представники Національного університету оборони України здобули професійну американську сертифікацію SANS “MGT514” « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Представники Національного університету оборони України здобули професійну американську сертифікацію SANS “MGT514”
27-03-2021

З 8 по 12 березня 2021 року представники кафедри застосування інформаційних технологій та інформаційної безпеки інституту забезпечення військ (сил) та інформаційних технологій університету проходили курс навчання для отримання професійної американської сертифікації SANS “MGT514: Security Strategic Planning, Policy, and Leadership”.

Навчання проводилося в рамках залучення основних суб’єктів та представників критичної інфраструктури до міжнародних та міжвідомчих кібернавчань та тренінгів з кібербезпеки за підтримки Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) та Державного департаменту США. Участь у них також взяли представники Національного координаційного центру кібербезпеки при РНБО України, Національного банку України, Національних інформаційних систем та “Укренерго”.

Під час занять були розглянуті основні принципи організації та побудови системи кібербезпеки держави та сучасні тенденції щодо підвищення її ефективності. Водночас, особлива увага приділялась практичному вирішенню індивідуальних завдань (кейсів) щодо організації забезпечення кібербезпеки, починаючи з вирішення питань кіберзахисту власного периметру та закінчуючи прийняттям управлінських рішень для надійного та безперервного функціонування системи кібербезпеки в цілому. За результатами курсу учасники отримали сертифікати від американського інституту SANS.

Сертифікація науково-педагогічних працівників Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського та подальша співпраця з НКЦК при РНБО України сприятиме інтегруванню в освітній процес університету сучасних підходів щодо стратегічного планування та управління кібербезпекою у Збройних Силах України, а також вивченню та впровадженню досвіду передових держав світу щодо побудови системи кіберзахисту.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів