Посткризові тренди бізнес-освіти: рекордний показник GMAT « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Посткризові тренди бізнес-освіти: рекордний показник GMAT
27-04-2010

Основними тенденціями бізнес-освіти сьогодні є: орієнтація на Схід, зростаюча популярність Європи та падіння інтересу до США.


Європейські топ-школи відкривають кампуси і допомагають розвиватися локальним школам в Індії, Китаї і т.д., наголошується в дослідженні, проведеному компанією MBA Strategy.

Серед активних учасників: Said School of Business (Oxford), Judge School of Business (Cambridge), MIT. Навіть Harvrad Business School вперше за свою 101-річну історію збирається відкрити дослідницький центр у Шанхаї, за межами Кембридж, Массачусетс.

Примітно, що відсоток американських студентів, які стали вступати до шкіл за межами США, також зріс.

За даними GMAC, 2% американських аплікантів висилали свої score reports в неамериканські школи.

Про популярність освіти в Азії свідчить і статистика провідної школи в цьому регіоні: так, в китайській бізнес-школі CEIBS в цьому році 38% класу - іноземці. Ця цифра вперше досягла такого показника.

London Business School в 2010 році зайняла перше місце в рейтингу Financial Times MBA full-time програм.

Вперше за всю історію рейтингу європейська школа зайняла перше місце (не розділяючи його ні з ким, як це було в минулому році, коли дві школи, LBS і Wharton, були на першому місці).

Вперше в історії бізнес-освіти менше 80% результатів GMAT (score reports), а саме 78%, були надіслані в школи США; також 41% своїх результатів на тесті іноземні (не США) апліканти відіслали знову ж таки в не американські школи.

Висновок: вплив, інтерес і сила неамериканських програм зростає. Даний тренд, найімовірніше, збережеться і в наступні роки.

Статистика здачі GMAT свідчить про те, що бажаючих вступити на MBA програми у 2009 році стало більше. Відповідно до звітів організації GMAC, в 2009 році більше 265 тис. разів по всьому світу люди здали тест GMAT (у порівнянні з 200,503 іспитами в 2005 році).

Це рекордний показник за всю історію тесту GMAT.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів