Відбулася IREG 2020 Beijing Conference: "University rankings in the time of uncertainty" « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Відбулася IREG 2020 Beijing Conference: "University rankings in the time of uncertainty"
23-10-2020

20-21 жовтня 2020 року відбулася Пекінська конференція IREG 2020 . Конференція проходила дистанційно. Попередньо конференція повинна була відбутися в Китаї в Пекінському технологічному університеті (Beijing University of Technology - BJUT), але COVID-19 змусив скористатися онлайн-форматом, і вона транслювалася зі студії Perspektywy Education Foundation у Варшаві, де знаходиться секретаріат IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence.



Тема конференції торкнулася дуже важливого питання «Університетські рейтинги в період невизначеності» (University rankings in the time of uncertainty). Наразі система вищої освіти зазнає глибоких змін, у тому числі внаслідок впливу COVID-2019. Така ситуація, безумовно, впливає на процес рейтингування університетів.

Дводенне транскордонне спілкування та обговорення дали плідні результати. Під час панельних сесій міжнародні експерти висловили свою думку щодо змін, які можуть вплинути на методологію рейтингів.

Відбулася IREG 2020 Beijing Conference: \


На конференції було детально розглянуто кілька університетських рейтингів, серед яких вісім міжнародних рейтингів: THE, ARWU, QS, US News Global, Webometrics, Leiden, the Three University Missions and U-Multirank, а також чотири національні рейтинги: Best University Ranking (UK), Folha (Brazil), CHE (Germany) and Perspektywy University Ranking (Poland).

На Пекінській конференції IREG 2020 обговорили трансформацію глобальних та національних академічних рейтингів.

Очікується, що через COVID-19, обмеження мобільності іноземних студентів та викладачів ймовірно знизить інтерес до світових рейтингів. Водночас підвищиться важливість національного рейтингу. Онлайн-технології не тільки змінять навчальний процес а й зроблять його більш конкурентоспроможним. Було також акцентовано увагу на публікаціях в наукових журналах як однієї з основ будь-якого рейтингу.

Рейтингову спільноту представляли понад 350 науковців та експертів з 55 країн та регіонів світу. З доповідями виступили експерти основних світових рейтингів: US News Global (USA), QS Rankings (UK), Shanghai Ranking (China), THE World Academic Ranking (UK), Webometrics (Spain), Leiden Ranking (Netherlands), U-Multirank (Germany).








Додатково:

Конференція IREG 2019 (IREG 2019 Conference, Bologna, Italy)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів