Педагоги профтехів 4 областей пілотуватимуть курс щодо покращення кар'єрних навичок випускників – реєстрація триває до 7 вересня « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Педагоги профтехів 4 областей пілотуватимуть курс щодо покращення кар'єрних навичок випускників – реєстрація триває до 7 вересня
27-08-2020

Педагоги закладів профосвіти Вінницької, Тернопільської, Хмельницької та Чернігівської областей зможуть взяти участь у тренінгу для тренерів пілотного курсу “Навички для успішної кар’єри”.



Він допоможе їм вдосконалити кар'єрне консультування учнів та дасть розуміння, яких компетентностей очікують роботодавці від випускників профтехів. Реєстрація на тренінг стартувала сьогодні, 27 серпня 2020 року, і триватиме до 7 вересня.

“У закладах профосвіти зараз починають створювати центри кар'єри – такі собі осередки, де вступники або учні можуть отримати консультацію, докладну інформацію або матеріали про можливості самореалізації за професією, якої навчають у закладі.

Водночас ми розуміємо, що на місцях бракує якісного контенту, який би допомагав кар'єрним консультантам підвищувати кваліфікацію, відстежувати потреби ринку. Тому ми вдячні нашим партнерам за розробку курсу, який вже скоро будуть пілотувати в регіонах. Сподіваюсь, він допоможе педагогам краще зрозуміти, як мотивувати учнів до професійного розвитку, а також побудови власної справи”, – пояснила генеральна директорка директорату професійної освіти МОН Ірина Шумік.

Програма курсу “Навички для успішної кар’єри” складається із 30 занять та 5 модулів:

“Моя успішна кар'єра в моїх руках”;
“Я можу знайти роботу моєї мрії”;
“Я вдало працевлаштовуюсь”;
“Я зростаю професійно”;
“Я знаю, як відкрити власну справу”.

Під час навчання учасники дізнаються, як адаптувати ідеї курсу до особливостей свого закладу. Вони також отримають методичні матеріали, рекомендації та інтерактивні методи для розвитку в учнів soft skills (“м'яких навичок”). Крім того, кожен учасник отримає сертифікат із зазначенням кількості опанованих під час навчання годин.

Планується, що навчання для тренерів проходитиме 15-22 вересня в режимі онлайн. А після тренінгу учасники зможуть розпочати пілотування курсу у своїх закладах впродовж І семестру поточного навчального року.

Курс з удосконалення кар’єрних навичок розроблений CSR Ukraine, експертною організацією Центр “Розвиток КСВ”, платформою розвитку кар’єри Career Hub спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, за підтримки Міністерства освіти та науки України.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів