Завтра понад 17 тисяч учасників складатимуть ЄФВВ « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Завтра понад 17 тисяч учасників складатимуть ЄФВВ
2-07-2020

Єдине фахове вступне випробування розпочнеться о 10:00. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 до 09:50.



Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності:

- оригіналу екзаменаційного листка
- оригіналу документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку)
- запрошення-перепустки.

У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступника не буде допущено до пункту тестування.

Електронна версія ID-картки у мобільному застосунку «Дія» не замінює оригінал паспорта.

Радимо взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які вступник зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.

Наголошуємо, що протягом часу, відведеного на складання тесту, вступники не повинні мати при собі жодних засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

У пункті тестування за допомогою металодетектора може проводитися контроль за дотриманням вступниками вимоги щодо заборони мати при собі заборонені пристрої. У разі виявлення в період часу, відведеного для виконання ЄФВВ, у вступника або на його робочому місці друкованих чи рукописних матеріалів, заборонених технічних засобів результати ЄФВВ за рішенням апеляційної комісії можуть бути анульовані.

На виконання ЄФВВ відведено 200 хвилин. Робота складається з двох блоків: тесту загальних навчальних правничих компетентностей (ТЗНПК) і тесту з восьми базових правничих дисциплін (Право). Блок «ТЗНПК» містить 30 завдань, на їх виконання відведено 75 хв., блок «Право» містить 100 завдань, на їх виконання відведено 125 хв.

Результати основної сесії ЄФВВ будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше 14 календарних днів із дня проведення тесту.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів