Оприлюднено багатовимірний рейтинг університетів U-Multirank 2020 « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Оприлюднено багатовимірний рейтинг університетів U-Multirank 2020
19-06-2020

Оприлюднено U-Multirank 2020 – багатовимірний рейтинг університетів з усього світу, орієнтований на користувачів.

З 2014 року він проводиться під егідою Європейської Комісії консорціумом європейських дослідницьких центрів - Центр політичних досліджень вищої освіти (м. Енсхеде, Нідерланди), Центр розвитку вищої освіти (Німеччина), Центр досліджень науки і технологій (Нідерланди), Фонд знань і розвитку (Іспанія). Основною метою рейтингу є формування об’єктивного уявлення про різні сфери діяльності вузів.

На противагу традиційним рейтингам U-Multirank демонструє діяльність закладів у багатовимірних показниках та забезпечує цілісну систему перевірки надійності інституційних даних.

Інформація закладів вищої освіти у 2020 році представлена за п’ятьма категоріями: навчання і викладання, дослідження, трансфер знань, міжнародна орієнтація та регіональна співпраця.

Новинкою цьогорічного видання стала інформація про організацію ЗВО дистанційного освітнього процесу. Зокрема, індикатори включають інституційні дані щодо наявності освітніх програм, які повністю викладаються онлайн, частки цифрових методів викладання, зворотнього зв’язку студентів щодо різних аспектів цифрового навчання.

Цьогорічне видання рейтингу містить інформацію про діяльність 1800 закладів вищої освіти з 92 країн світу, що робить U-Multirank наймасштабнішим міжнародним рейтингом вищої освіти. Українські ЗВО також увійшли до рейтингу.

Оприлюднено багатовимірний рейтинг університетів U-Multirank 2020



Докладніше на сайті umultirank.org >>>




Додатково:
ua-country-report-2020.pdf (3.55 Мбайт)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів