Державне космічне агентство України планує створити онлайн-платформу Space Gate IP-Platform, де можна буде інвестувати гроші в технології « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Державне космічне агентство України планує створити онлайн-платформу Space Gate IP-Platform, де можна буде інвестувати гроші в технології
12-05-2020

ДЕРЖАВНЕ КОСМІЧНЕ АГЕНТСТВО УКРАЇНИ ПРОВЕДЕ ПОВНУ ІНВЕНТАРИЗАЦІЮ СВОЄЇ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

Космічна індустрія є наукоємною та стратегічною галуззю, що формує імідж України як держави з високим інноваційним та інтелектуальним потенціалом. За роки існування космічної індустрії науковці, фахівці та інженери створили тисячі технологічних розробок та отримали на них патенти. Проте, за 27 років роботи Державного космічного агентства жодного разу не проводилась інвентаризація цих розробок.

«Зараз наша мета – виявити усі об’єкти інтелектуальної власності в космічній індустрії України, впорядкувати їх та захистити. Після цього ми плануємо створити спеціальну онлайн-платформу, де можна буде законним чином придбати патент, або інвестувати гроші в технологію, яка знаходиться на початковому етапі розробки. Проєкт отримав назву Space Gate IP-Platform», – говорить голова Державного космічного агентства Володимир Усов.

Прозорий облік та комерціалізація інтелектуальної власності стане стимулом для спеціалістів продовжувати займатись космічними технологіями.


Перший крок у створенні платформи – меморандум про співробітництво, який 7 травня підписали державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» та Державне космічне агентство України.

Наступний крок космічного агентства – участь у програмі TISC (Technology and Innovation Support Center), що дозволить у стислий термін створити Центр трансферу технологій та підготувати власних фахівців у сфери інтелектуальної власності.









Додатково:

Офіс Генпрокурора: Розслідування розкрадання підприємств космічної галузі буде активізовано

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів