Міноборони: Терміни вступу до військових закладів освіти буде змінено « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Міноборони: Терміни вступу до військових закладів освіти буде змінено
7-04-2020

У зв’язку із загальнонаціональним карантином Міністерство освіти і науки України розробило два сценарії завершення навчального року, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії.

Міноборони: Терміни вступу до військових закладів освіти буде змінено


З урахуванням цього, терміни вступу до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти буде змінено. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов՚язки директора департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України полковник Вадим Артамощенко.

Тож у першому варіанті вступні випробування відбудуться орієнтовно з 10 по 17 серпня, у другому — з 1 по 8 жовтня 2020 року.

Терміни подання документів, зокрема у військові виші, також буде продовжено.

Оновлення інформації відбуватиметься на веб-сайтах Міноборони та ВВНЗ (ВНП ЗВО). Просимо слідкувати за інформацією.

Нагадуємо, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» у військових закладах освіти вжито заходи щодо карантину з урахуванням особливостей проходження військової служби та виконання завдань в особливий період.








Додатково:

"Ukrainian military Pages": Умови вступу до військових вишів у 2020 році

МВС: Мріїте стати військовим? Киньте виклик карантину і подайте заявку на вступ онлайн до Національної академії Національної гвардії України

"АрміяInform": Мобільний додаток для військовослужбовців «Джура» доповнено навчальними онлайновими курсами з кібербезпеки

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів