НАЗЯВО стало повноправним членом INQAAHE « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
НАЗЯВО стало повноправним членом INQAAHE
19-03-2020

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти стало повноправним членом INQAAHE

НАЗЯВО стало повноправним членом INQAAHE


Міжнародна мережа агентств із забезпечення якості у вищій освіті (INQAAHE) – це всесвітня асоціація близько 300 організацій, що займаються теорією та практикою забезпечення якості вищої освіти. Переважна більшість її членів – це організації із забезпечення якості, які діють різними способами, хоча Мережа також включає (як асоційованих членів) і інші організації, які зацікавлені у забезпеченні якості вищої освіти. Мережа INQAAHE є першою, найбільш масштабною організацією, що займається питаннями теорії і практики в галузі оцінки якості вищої освіти в світі.

Повноправними членами є організації, відповідальні за оцінку якості закладів вищої освіти або освітніх програм. Повне членство Національного агентства в INQAAHE надає багато переваг та можливостей для міжнародного співробітництва в галузі забезпечення якості вищої освіти. Національне агентство матиме доступ до служби запиту та підтримки; доступ до бази даних консультантів; отримуватиме періодичні видання INQAAHE; матиме доступ до документації Генеральної Асамблеї (протоколи, додатки, інші документи тощо); може брати участь у та / або приймати заходи INQAAHE.

Така співпраця допоможе Національному агентству рухатися вперед в напрямку забезпечення та покращення якості вищої освіти в Україні.




За інформацією:
inqaahe.org,
naqa.gov.ua





Додатково:

Статистика НАЗЯВО: Розглядалося 204 справи, акредитовано 113 освітніх програм, 71 акредитовано умовно , 14 потребують повторного аналізу

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів