Держава продовжить інвестувати в сучасне обладнання для закладів профосвіти та впровадить прозорий конкурс для отримання цих коштів « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Держава продовжить інвестувати в сучасне обладнання для закладів профосвіти та впровадить прозорий конкурс для отримання цих коштів
25-10-2019

Держава має намір у бюджеті 2020-го року збільшити інвестиції у створення навчально-практичних центрів закладів профосвіти щонайменше до 100 млн грн у рік.



Наразі тривають переговори з депутатами щодо можливості збільшення цих інвестицій до 250 млн грн. Для прозорого отримання цих коштів МОН планує впровадити прозорий конкурс для отримання закладами такого фінансування. Про це розповіла Міністр освіти і науки Ганна Новосад під час зустрічі з роботодавцями — радою стейкхолдерів Львівського регіону —, які зацікавлені у випускниках закладів профосвіти, сьогодні, 25 жовтня 2019 року.

«Я б хотіла, щоб ми не лише збільшили інвестицію у професійну освіту, а й зробили увесь процес більш ефективним. Зараз ми й так невеликі гроші роздаємо на запит областей мізерними кошиками. Було б правильно, аби ми на конкурсі обирали заклади, куди разом з роботодавцями та регіонами інвестували спільно для дійсно нової якості освіти», — відзначила Ганна Новосад.

Вона додала, що порядок такого конкурсного відбору наразі розробляється і буде презентований найближчим часом.

Наразі в українських закладах профосвіти вже відкрито понад 230 навчально-практичних центрів, де учні працюють із сучасною технікою та матеріалами. З них 145 обладнані коштом державного бюджету, а ще майже 90 — за кошти бізнесу та соціальних партнерів.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів