Україна цього тижня переходить на зимовий час « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Україна цього тижня переходить на зимовий час
22-10-2019

Із 27 жовтня 2019 року житимемо за зимовим часом.



У ніч з 26 на 27 жовтня о 4 ранку стрілки годинників потрібно перевести на одну годину назад – на 3:00.

Таким чином, переведення годинників на зимовий час дасть можливість спати довше, однак не варто нехтувати певними заходами безпеки.

Влітку світловий день довший, а восени він скорочується. Починає світлішати набагато пізніше, а темніє раніше, тому додавання години восени та її вилучення навесні вважають доцільним. Однак це не завжди добре позначається на здоров'ї.

До нового режиму дня важко звикнути, через що можливе погіршення самопочуття, зниження імунітету і порушення сну.

Експерти кажуть, що перехід на зимовий час люди переносять легше, ніж на літній, проте до нового режиму організм звикає все ж досить довго – протягом двох тижнів. З цієї причини готуватися до переходу на зимовий час потрібно заздалегідь.

Як підготуватися до переходу на зимовий час:

За кілька днів до переведення стрілок годинника краще почати лягати на 15-20 хвилин пізніше, ніж зазвичай. Так організм поступово звикне до нового графіку.

Не можна перевтомлюватися: краще уникати надмірних фізичних навантажень, не затримуватися на роботі і, по можливості, дати організму відпочити.

Намагатися менше нервувати: слухати заспокійливу музику, пити трав’яні чаї.

У цей час особливо важливо дотримуватися правильного харчування: не вживати жирну їжу, відмовитися від алкоголю, намагатися пити більше води, вживати багаті на вітаміни продукти, рибу.

І, звичайно ж, варто дотримуватися рекомендацій, які стануть в нагоді у будь-який час: не користуватися гаджетами прямо перед сном, гуляти на свіжому повітрі і провітрювати приміщення.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів