Лічені години до завершення реєстрації « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Лічені години до завершення реєстрації
15-10-2019

15 жовтня о 18:00 завершиться реєстрація вступників для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту.



Нагадуємо, що реєстрацію здійснює приймальна комісія закладу вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів на рахунок Українського центру для оплати послуг із проведення Українським центром та його регіональними підрозділами вступних випробувань. Вартість послуги з проведення вступних випробувань становить 495 гривень. Оплату потрібно здійснити протягом п’яти робочих днів із дня завершення реєстрації, в іншому випадку реєстрацію вступника для участі в третій сесії буде скасовано Українським центром.

Якщо до 21 жовтня не буде сплачено суму в повному обсязі, то реєстрацію буде скасовано, а отриманий екзаменаційний листок вважатиметься недійсним

Для кожного зареєстрованого учасника на сайті Українського центру оцінювання якості освіти створено інформаційну сторінку «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до сторінки здійснюється за номером екзаменаційного листа та пін-кодом, указаним у ньому.

Інформацію про пункт тестування, у якому вступник проходитиме тестування, буде зазначено в запрошенні-перепустці, що з’явиться на інформаційній сторінці до 31 жовтня.

Спеціально організована сесія ЄВІ відбудеться 5 листопада 2019 року.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів