«Sikorsky Challenge 2019»: Переможцями конкурсу стартап-проєктів визнано 42 розробки « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
«Sikorsky Challenge 2019»: Переможцями конкурсу стартап-проєктів визнано 42 розробки
15-10-2019

Триденний марафон VIIІ Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2019» завершено. Переможцями конкурсу стартап-проєктів під тією ж назвою, який проходив у рамках фестивалю, визнано 42 розробки. Їхні автори підписали попередні угоди з потенційними інвесторами, або були відзначені Міжнародним експертним журі та партнерами інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge».

«Хочу відзначити дуже ефективну роботу нашого Міжнародного журі, – зауважив на церемонії закриття фестивалю ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Михайло Згуровський. – Адже з 59 розробок, які його члени відібрали до участі до фіналу, 42 були відзначені інвесторами!».

За результатами оцінювання Міжнародне журі визначило переможців у чотирьох номінаціях: «Краща ідея проекту», «Краще технологічне рішення», «Краще рішення проблем потенційних клієнтів» і «Краща бізнес-модель». Це вісім проєктів, автори яких отримають підтримку від Інноваційного холдингу Sikorsky Challenge.

Головним призом для трьох фіналістів конкурсу «Sikorsky Challenge 2019», яких обрала компанія «Golden Egg Technology» (КНР) – генеральний спонсор і партнер фестивалю, стали сертифікати на участь у конкурсі стартапів у місті Хуанджоу, що проходитиме в листопаді 2019 року. Ще два проєкти отримали запрошення від компанії на перемовини до Китаю.

Участь у перемовинах і підписанні попередніх договорів взяли також очільники та представники Фонду науково-технічного розвитку ім. В.С.Михалевича (Україна) – він підтримуватиме 6 проєктів, компанії «Yau Lee Group» (Гонконг) – 9 проєктів, Азербайджанського бізнес-інкубатора «EAZISTART» – 3 проєкти та компанії «Lionique London Limited» (Велика Британія) – 11 проєктів.

Крім того, 10 найцікавіших розробок наймолодших учасників конкурсу - членів Малої академії наук відзначив Президентський Фонд Леоніда Кучми.

Докладнішу інформацію про проєкти, визнані переможцями, див. на сайті фестивалю «Sikorsky Challenge 2019» https://startup-kpi.blogspot.com/2019/10/viii-sikorsky-challenge-2019_11.html#more








Додатково:

КПІ ІМ. ІГОРЯ СІКОРСЬКОГО: Імена переможців першого Всеукраїнського фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine‘2018»

«Sikorsky Challenge 2017»: У фіналі конкурсу, переможцями визнано 45 проектів

На Sikorsky Challenge 2015 прошедшем в НТУУ "КПИ" - украинские стартапы привлекли $26 млн

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів