Президент Інтернаціоналу освіти Сьюзен Хопгуд: наші цілі дуже прості – ми хочемо змінити світ! « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Президент Інтернаціоналу освіти Сьюзен Хопгуд: наші цілі дуже прості – ми хочемо змінити світ!
13-08-2019

Всесвітній конгрес Інтернаціоналу Освіти, що відбувався у місті Бангкок (Королівство Таїланд) 26 липня 2019 року завершив свою роботу.



У своєму заключному слові президент Інтернаціоналу Освіти Сьюзен Хопгуд подякувала учасникам за довіру, надану їй як лідеру.

Вона вимагала від урядів взяти на себе їх обов’язки та впливати на фінансування освіти, належні умови та забезпечення для кожного студента.

«Ми заявили, що якісна державна освіта та вільні профспілки є наріжним каменем демократії. Ми взяли на себе зобов’язання захищати основні права людини та профспілок. І ми пообіцяли протистояти утискам і диктатурі та усім видам дискримінації, де б вони не проявлялися!» – зазначила Сьюзен Хопгуд.

Вона також підкреслила, що профспілки освітян є найчисельнішими та найбільш потужними демократичними організаціями в усьому світі і, можливо, найбільш активними поборниками соціальної справедливості.

«Ми боремося за безкоштовну державну якісну освіту для всіх – виступаючи та вимагаючи відповідальності наших урядів за підтримку безпечної, інклюзивної якісної освіти для всіх. Ми усі разом заявили про це. Ми беремо на себе лідерство… До роботи!», – наголосила Президент Інтернаціоналу Освіти.

Як уже повідомлялося, VIII Всесвітній конгрес Інтернаціоналу освіти відбувся в Бангкоку 19-26 липня 2019 року. У його роботі взяли участь 1400 делегатів та спостерігачів, які представляли понад 32 мільйони освітян із 170 країн світу у тому числі й з України.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів