Чому і як роботодавці працюють зі студентами? « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Чому і як роботодавці працюють зі студентами?
12-08-2019

Згідно із дослідженням «HR-персона» 2019, проведеним одним із порталів із пошуку роботи, абсолютна більшість респондентів (52%) із числа представників HR-спільноти активно працює зі студентами.



Студенти, або представники покоління Z, за даними порталу, складають 4% пошукацької бази. Проте, звичайно, збільшення частки «зетів» на ринку праці – питання часу. І бізнес, який розмірковує стратегічно, активно працює над залученням талановитої молоді, аби знайти своїх кращих з кращих, з високим потенціалом.

Так, абсолютна більшість учасників опитування «HR-персона» 2019 активно взаємодіє зі студентами.

Більше третини з таких – співпрацює з вищими навчальними закладами, трохи менше – організовує програми стажувань, а чверть – бере участь в ярмарках вакансій. Серед інших варіантів взаємодії зі студентами, які згадали респонденти: Дні відкритих дверей у Компанії, екскурсії, гнучкий графік роботи, пошук за допомогою спеціальних платформ, спільні заходи, волонтерські програми та спеціальні програми.

Загалом аналіз бази резюме показує, що представники різних поколінь не лише репрезентують різні цінності та мотиви, а й цікавляться різною роботою. Проте варто пам’ятати, що межі поколінь і їхні характерні риси, зрозуміло, задані не строго і до певної міри умовно – наприклад, у різних дослідників є відмінності в їхньому розмежуванні в три-п'ять років.

До відома

В опитуванні, яке проходило з 1 до 30 червня 2019 року, взяли участь HR-менеджери, керівники HR-напряму, HR-директори, рекрутери, HR-бізнес-партнери, менеджери з компенсацій і пільг, спеціалісти з навчання та розвитку співробітників, спеціалісти з внутрішніх комунікацій.

Чому і як роботодавці працюють зі студентами?

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів