7 млн євро на модернізацію освітніх програм, покращення кваліфікації вчителів та розширення співпраці вишів: 8 українських проєктів перемогли в конкурсі програми ЄС Еразмус+ « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
7 млн євро на модернізацію освітніх програм, покращення кваліфікації вчителів та розширення співпраці вишів: 8 українських проєктів перемогли в конкурсі програми ЄС Еразмус+
8-08-2019

Уже в жовтні 2019 року та січні 2020-го українські дослідники почнуть втілювати нові проєкти, які перемогли за напрямом КА2 “Розвиток потенціалу вищої освіти” програми ЄС Еразмус+.



Загалом за участі України було відібрано 8 проєктів, бюджет яких становить 7 млн 150 тис євро.

Проєкти зосереджені на модернізації освітніх програм у сфері кіберфізичних систем та ерготерапії. Частина робіт також стосується підвищення якості вивчення іноземних мов вчителями та покращення співпраці вишів з економічними та соціальними партнерами.

Планується, що виконавцями проєктів стане 51 українська організація. А саме:

- 38 закладів вищої освіти;

- 2 науково-дослідні інститути;

- 4 приватних підприємства;

- 2 державних підприємства;

- 4 громадські організації;

- Міністерство освіти і науки України.

До роботи, зокрема, залучені 3 переміщені виші - Донецький національний технічний університет, Донецький державний університет управління та Горлівський інститут іноземних мов.

У проєктах за участі України також працюватимуть 52 партнери з 21 країни світу: 36 організацій з 17 країн-членів програми Еразмус+ (Австрія, Бельгія, Фінляндія, Кіпр, Естонія, Франція, Німеччина, Ірландія, Італія, Латвія, Литва, Угорщина, Польща, Португалія, Іспанія, Швеція та Великобританія) та 16 організацій з 4 країн-партнерів (Азербайджан, Грузія, Білорусь та Молдова).

Загалом в межах конкурсу було відібрано 163 проєкти. Ознайомитися з переліком українських проєктів-переможців та їхніми виконавцями можна за посиланням.

Довідково.

Напрям “Розвиток потенціалу вищої освіти (КА2: CBHE)” є окремим компонентом програми Еразмус+. Він спрямований на обмін досвідом та кращими практиками між партнерами з різних країн світу. Така співпраця має підтримувати реформи у сфері підвищення якості вищої освіти, зближення і зрозумілості систем вищої освіти в усьому світі.

В межах чотирьох конкурсів, які відбулися у період з 2015-2018 років за напрямом програми, від України було подано 464 конкурсні пропозиції. З них 30 проєктів за участі 90 інституцій-партнерів було підтримано. Загальна сума гранту для них складає більше як 15 млн євро.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів