Скільки заяв можна подати, коли будуть творчі конкурси, хто може скористатися додатковими балами та коефіцієнтами – МОН запускає відеороз’яснення для вступників у виші « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Скільки заяв можна подати, коли будуть творчі конкурси, хто може скористатися додатковими балами та коефіцієнтами – МОН запускає відеороз’яснення для вступників у виші
11-06-2019

МОН запускає серію відеороз’яснень для вступників у заклади вищої освіти.



Перші ролики були опубліковані 10 червня 2019 року, на сайті МОН у розділі «Вступна кампанія 2019» та на офіційному YouTube каналі Міністерства.

На відео представники директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН – гендиректор Олег Шаров та держексперт Анжеліка Кернична – відповідають на найпоширеніші запитання вступників. Зокрема, вони розказують про терміни вступної кампанії, кількість заяв, додаткові бали, коефіцієнти, творчі конкурси тощо.

Роз’яснення будуть для вступників як на бакалавра, так і на магістра, молодшого спеціаліста та молодшого бакалавра.

Наприклад, у першому відео Анжеліка Кернична говорить про ключові терміни вступу на бакалавра та наскрізного магістра (тобто медичного, фармацевтичного чи ветеринарного спрямування): чим вони відрізняються для тих, хто вступає лише на основі сертифікатів ЗНО чи за підсумками співбесід, іспитів.





Для зручності користувачів усі відео мають титри, де дублюються слова спікерів. Наразі розміщено два ролики, але надалі розділ оновлюватиметься щотижня.

«Цього року ми підготували кілька різних форматів роз’яснень для вступників. Так, ще в травні на сайті МОН були розміщені запитання-відповіді про вступ на бакалаврат та магістратуру. В них йдеться про подання заяв та документів, пільговий вступ, нюанси вступу та переведення на бюджет тощо. Великий блок питань присвячений вступу в магістратуру тих спеціальностей, де треба складати іспити за технологією ЗНО. Окрім цього, на сайті МОН вже є інфографіки щодо термінів вступу на різні рівні – їх можна роздрукувати, щоб завжди орієнтуватися в датах. І от тепер ми пропонуємо вступникам ще й формат відеороз’яснень», – зазначив Олег Шаров.

Він також нагадав, що 24 червня почне працювати гаряча телефонна лінія МОН щодо вступу у виші.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів