Яким буде тест єдиного вступного іспиту? « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Яким буде тест єдиного вступного іспиту?
13-05-2019

Оприлюднено загальні характеристики тестів єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської, німецької, французької, іспанської мов.



Тести з англійської, іспанської, німецької та французької мов ЄВІ міститимуть 42 завдання різних форм та складатимуться з двох частин: «Читання» (22 завдання), «Використання мови» (20 завдань).

Зміст тестів з англійської, німецької, французької, іспанської мов визначено Програмою єдиного вступного іспиту з іноземних мов для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України.

При визначенні результату ЄВІ з англійської, іспанської, німецької та французької мов за шкалою 100–200 балів ураховують тестовий бал, отриманий учасником за виконання всіх завдань тесту. Визначення тестового бала здійснюється на основі Схем нарахування балів за виконання завдань.

Докладну інформацію щодо проведення єдиного фахового вступного випробування та єдиного вступного іспиту (ЄФВВ та ЄВІ відповідно) розміщено в рубриці «ЄВІ/ЄФВВ».

Нагадаємо, 13 травня розпочнеться реєстрація для участі в ЄФВВ та ЄВІ та триватиме до 3 червня.

Основна сесія ЄВІ відбудеться 2 липня 2019 року і проходитиме у дві зміни.


«

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів