Лілія Гриневич: Житомирська та Миколаївська області єдині досі не розподілили субвенцію на обладнання НУШ - закупівлі під загрозою зриву « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Лілія Гриневич: Житомирська та Миколаївська області єдині досі не розподілили субвенцію на обладнання НУШ - закупівлі під загрозою зриву
11-05-2019

5 областей, що були під загрозою зриву закупівель обладнання для Нової української школи, - Волинська, Івано-Франківська, Київська, Тернопільська та Запорізька - після легкого підштовхування швидко зорієнтувалися і на сьогоднішній день вже перерозподілили всі кошти.



Однак є 2 області, які попри запевнення виконати розподіл у квітні, єдині ще цього не зробили - це Житомирська та Миколаївська області. Про це заявила Міністр освіти і науки Лілія Гриневич сьогодні, 10 травня 2019 року, під час Всеукраїнської наради освітніх управлінців щодо початку підготовки до наступного 2019-2020 навчального року.

«Ми повірили на слово. Частина виконала обіцяне, частина - ні. Миколаївська та Житомирська області - єдині, в яких досі не здійснено розподілу, і сьогодні там закупівлі на Нову українську школу перебувають під більш ніж реальною загрозою зриву», - зазначила Лілія Гриневич.

Вона наголосила, що гіркий досвід минулого року, коли не все обладнання надійшло до шкіл вчасно, не може повторитися, тому люди мають знати, які обласні ради досі не розподілили кошти.

Очільники управлінь освіти обох регіонів зазначили, що у кожній з областей сесії обласних рад не збирались ще з грудня місяця. Водночас проекти розподілу вже готові і подані депутатам обласних рад.

«Шановні колеги, ми всі добре знаємо, як ложка дьогтю псує бочку меду. Навіть якщо в одній області не буде здійснено закупівлі вчасно, постраждає робота усіх нас, адже це вже не повністю зроблена робота», - додала Міністр.

Лілія Гриневич підкреслила, що МОН свою роботу над помилками зробило – Уряд віддав гроші з центрального бюджету на 2 місяці раніше – ще у лютому. Наразі робота за обласними радами та управліннями освіти.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів