Європейські профспілки освіти – за справедливу Європу для трудящих « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Європейські профспілки освіти – за справедливу Європу для трудящих
10-05-2019

Понад 8 тисяч профспілкових працівників зі всієї Європи взяли участь у демонстрації в Брюсселі, вимагаючи «Більш справедливої Європи для трудящих», яку організувала Європейська конфедерація профспілок (ЄКП).

Мета демонстрації полягала в тому, щоб привернути увагу до виборів в Європарламент і широко озвучити вимоги профспілок, яким потрібна краща і більш справедлива Європа, підвищення оплати праці, поліпшення умов праці і підвищення якості життя.

Членські організації ЄКПО з різних країн Європи відгукнулися на заклик, і колеги з Бельгії, Великобританії, Італії, Косово, Франції та Естонії пройшли разом вулицями Брюсселя, щоб люди почули чотири ключові вимоги кампанії, організованої ЄКПО, «Формуйте майбутнє Європи разом з учителями» напередодні травневих виборів до Європейського парламенту.

А саме:

- Якісна освіта для всіх

- Збільшення державних інвестицій і підвищення привабливості професії

- Зміцнення соціального діалогу та участь профспілок освіти в прийнятті рішень

- Пропаганда демократичного громадянства та соціальної залученості.

Демонстрація завершилася мітингом, під час якого до демонстрантів звернулася Сьюзан Флокен, Європейський директор ЄКПО. Подякувавши всім працівників освіти і громадського обслуговування, які взяли участь в демонстрації, вона заявила: «Сьогодні ми зібралися тут, щоб продемонструвати нашу солідарність і прихильність до більш справедливої та соціальної Європи. Європи, яка дбає про своїх працівників і своїх громадян. Європи, яка нікого не залишає за бортом».

Коментуючи наступ приватного сектора на освіту, вона зазначила: «Як профспілки освіти в Європі ми даємо рішучу відсіч спробам великих транснаціональних компаній нажитися на освіті наших дітей, проводячи свою кампанію і цілком підтримуючи Глобальні заходи у відповідь на приватизацію освіти, які здійснює Інтернаціонал Освіти».

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів