Вступ до магістратури: інформація для представників приймальних комісій « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Вступ до магістратури: інформація для представників приймальних комісій
8-05-2019

З 10:00 8 травня до 17:00 11 травня 2019 року працівники приймальних комісій, які упродовж основного етапу реєстрації будуть формувати й оформлювати екзаменаційні листки, зможуть ознайомитися з особливостями роботи сервісу «Реєстрація магістрів».



У цей період програма реєстрації вступників працюватиме в тестовому режимі.

Звертаємо увагу на те, що реєстрацію вступників для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та єдиному вступному іспиті (ЄВІ) здійснюватимуть приймальні комісії за допомогою взаємодії двох сервісів, роботу яких забезпечують Український центр оцінювання якості освіти та ДП «Інфоресурс».

Під час реєстрації приймальна комісія створює запит на формування екзаменаційного листка, формує та оформлює його. Запит на формування екзаменаційного листка здійснюється за допомогою спеціального сервісу, розміщеного в Єдиній державній електронній базі з питань освіти. З питань особливостей роботи цього сервісу необхідно звертатися до ДП «Інфоресурс».

Формування екзаменаційного листка здійснюється за допомогою спеціального сервісу «Реєстрація магістрів», який розміщено в рубриці «ЄВІ (іноземна)/ЄФВВ (право)» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до програми реєстрації надається за логінами та паролями, створеними адміністратором закладу вищої освіти для користувачів, які здійснюватимуть формування екзаменаційних листків та їх оформлення. 

Для полегшення роботи з сервісом радимо використовувати інструкцію щодо роботи з програмою, за допомогою якої здійснюється формування екзаменаційного листка, яку розміщено в розділі «Корисні посилання» у вкладці «Загальна інформація».

З 13 травня 2019 року сервіс «Реєстрація магістрів» працюватиме в робочому режимі.


: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів