Склад Наукового комітету Нацради з розвитку науки і технологій буде наполовину оновлено – вже обрано 12 членів « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Склад Наукового комітету Нацради з розвитку науки і технологій буде наполовину оновлено – вже обрано 12 членів
6-05-2019

Обрано 12 членів Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій.



Відповідне рішення було прийнято під час засідання Ідентифікаційного комітету з питань науки, що відбулося 29-30 квітня 2019 року.

Термін повноважень новообраних членів становитиме 4 роки. Вони замінять тих членів Наукового комітету, які були обрані 2017-го із строком повноважень два роки.

Під час засідання Ідентифікаційного комітету також було оновлено склад резерву – 10 осіб. Між проведенням конкурсів вони зможуть заміщувати членів Наукового комітету, які достроково припинять свої повноваження.

Міністерство освіти і науки підготує відповідний проект урядового розпорядження для затвердження новообраного складу Наукового комітету Кабінетом Міністрів України.

Нагадуємо, що для обрання членів Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій було оголошено відповідний конкурс. Податися на нього можна було до 14 березня 2019 року. Обирав членів Наукового комітету спеціально створений відповідно до європейської практики Ідентифікаційний комітет з питань науки, в який увійшли провідні іноземні та українські вчені.

Довідково: Національна рада України з питань розвитку науки і технологій була створена 5 квітня 2017 року. Це – основний стратегічний орган з формування політики в сфері науки та інновацій в Україні. Нацраду очолює Прем’єр-міністр за посадою. Вона складається з 2 комітетів – Наукового та Адміністративного, кожен включає 24 члени.

Склад Наукового комітету формується на конкурсних засадах. До нього обирають провідних представників наукової спільноти України. Перший склад комітету було обрано 30 травня 2017 року.

Адміністративний комітет складається з представників центральних органів влади та профільних установ, що мають безпосередній вплив на прийняття рішень у сфері науки. Його формують на підставі пропозицій відповідних органів. Комітет за посадою очолює Міністр освіти і науки.




12 членів Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій:

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів