Оприлюднено правильні відповіді тестів пробного ЗНО з десяти предметів « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Оприлюднено правильні відповіді тестів пробного ЗНО з десяти предметів
26-03-2019

У розділі «Пробне ЗНО» розміщено тестові зошити з історії України, математики, біології, географії, хімії, фізики, англійської, німецької, французької, іспанської мов і правильні відповіді до них.



Відтак учасники, які брали участь у пробному тестуванні, зможуть перевірити правильність виконання завдань і вирахувати кількість набраних тестових балів.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна отримати, виконавши всі завдання, така:

історія України - 94
географія - 94
англійська, німецька, французька, іспанська мови - 72
математика - 62
хімія - 80
біологія - 80
фізика - 60

Нагадаємо, що 23 березня кожен зареєстрований учасник мав можливість пройти тест з одного навчального предмета.

Тести з іноземних мов містили частину «Розуміння мови на слух», яка передбачала прослуховування звукових фрагментів і виконання завдань. Аудіофайли із цими завданнями пробного ЗНО з англійської, німецької, французької, іспанської мов розміщено у розділі «Пробне ЗНО». Пропонуємо ознайомитися з ними.

Фахівці Українського центру оцінювання якості освіти підготували відеокоментарі до завдань тестів пробного ЗНО з історії України, математики, біології, географії, хімії, фізики.

Для тих, хто скористався сервісом «Визначення результатів пробного ЗНО», 29 березня в персональному кабінеті учасника пробного тестування буде розміщена інформація про кількість набраних балів за рейтинговою шкалою 100–200 балів і критеріальною шкалою 1–12 балів. Якщо учасник не скористався сервісом, він зможете самостійно визначити кількість набраних тестових балів за виконання тесту пробного ЗНО з певного предмета.


«

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів