Батьки, які віддають свою дитину на гуртки, отримали право на часткову компенсацію « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Батьки, які віддають свою дитину на гуртки, отримали право на часткову компенсацію
11-03-2019

Уряд запровадив програму компенсації сплачених податків для тих батьків, які віддають свою дитину на гуртки, у дитячі садки та інші програми навчання.



Відповідні податкові пільги почали діяти в Україні з 1 січня 2019 року.

«А з 1 січня 2019 року ті батьки, які займаються розвитком дитини, мають право на податкові пільги на гуртки, дитячі садки та інші програми навчання», — повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Зазначається, що розмір податкової пільги може скласти близько 18% від суми сплачених податків на доходи. Водночас для того, аби таку знижку отримати, батькам необхідно укласти офіційний договір з таким закладом освіти, де буде вказано осіб, які надають такі освітні послуги, вартість цих послуг та термін навчання.

Для мене велике значення мають сімейні цінності. Я хочу, щоб українські родини були міцними, люди жили в якісних умовах, народжували та виховували дітей.

Щоб допомогти молодим сім’ям, Уряд запроваджує різні програми підтримки. Кожна мама в пологовому будинку тепер отримує #ПакунокМаляти. Також родина може оформити часткову компенсацію від Уряду за витрати на няню для малюка до 3-х років.

А з 1 січня 2019 року ті батьки, які займаються розвитком дитини, мають право на податкові пільги на гуртки, дитячі садки та інші програми навчання.

🔹Орієнтовний розмір такої знижки - 18% від сплаченої суми.
🔹 Обов’язкова умова – офіційний договір із закладом освіти, де буде прописано хто надає та отримує послугу, сума оплати та термін.

Volodymyr Groysman



«

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів