Prometheus: Підготовка до ЗНО з української мови, математики та історії « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Prometheus: Підготовка до ЗНО з української мови, математики та історії
20-02-2019

На платформі Prometheus стартували безкоштовні курси підготовки до ЗНО з української мови, математики та історії. Зареєструватись та пройти навчання можуть усі охочі.

Курси підготовки до ЗНО були запущені спільно з Міністерство освіти і науки. В них представлено повний цикл безкоштовних онлайн-курсів з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та історії України.

Дані курси відповідають державній програмі зовнішнього незалежного оцінювання та містять необхідні матеріали, які доступні для всіх.

Курс “Українська мова та література. Підготовка до ЗНО“

Курс «Українська мова та література. Підготовка до ЗНО» покликаний допомогти всім охочим вступникам поглибити та закріпити набуті знання із шкільного курсу української мови та літератури. Цей курс розрахований не на вивчення української мови та літератури як такої, а на допомогу вам саме у підготовці до ЗНО. Він містить необхідні для підготовки відомості, теми та матеріали.

Дізнатися більше >>>


Курс “Історія України. Повний курс підготовки до ЗНО“

Цей курс стане у пригоді всім, хто прагне закріпити набуті знання шкільної програми з історії України та підготуватись до ЗНО й ДПА. Курс розбито на теми, які відповідають програмі ЗНО та охоплюють історію України від заселення території до подій сучасності.

Дізнатися більше >>>


Курс “Математика. Підготовка до ЗНО“

Цей онлайн-курс «Математика. Підготовка до ЗНО» покликаний закріпити знання з базового шкільного курсу математики. Завдяки послідовному викладанню тем слухачі зможуть самостійно підготуватися до успішного складання ЗНО та ДПА. Особливо корисним він буде мешканцям тимчасово окупованої території Криму та окремих районів Донецької та Луганської областей.

Дізнатися більше >>>









За інформацією:
prometheus.org.ua,
vn.20minut.ua





Додатково:

Prometheus запускає пілотний проект змішаного навчання в 4-х українських ВНЗ

Prometheus і Державна служба зайнятості уклали угоду про навчання клієнтів та співробітників

Отчет Class Central: "МООС В ЦИФРАХ: 2018 ГОД"

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів