У Кривому Розі відкрили кіберклас « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
У Кривому Розі відкрили кіберклас
22-11-2018

Вчитися в ньому буде близько 500 дітей



Клас обладнали 11-ма новими комп'ютерами і доступом в інтернет. Дітвора зможе обробляти графічну і модульну інформацію, а також самостійно проходити уроки на онлайн-платформі і вивчати мови програмування.

Раніше експерти розповіли, як фінансуються українські школи. В основі фінансування шкіл лежить фінансове планування. Перед початком кожного року школи повинні скласти план того, що їм буде потрібно – меблі, господарські матеріали, спортінвентар, і т.д. У цих запитах керівники шкіл повинні чітко прописати, скільки грошей їм потрібно на ту чи іншу позицію.

Після цього місцевий орган влади, якому підпорядковується школа, виділяє зазначену суму. Так, буває і таке, що вище керівництво може не схвалити бюджетний план і не виділити гроші. Причини можуть бути різними, від нестачі грошей у місцевому бюджеті до невміння представників шкіл складати кошториси і аргументовано відстоювати свою позицію.

Але школам набагато простіше взяти ці гроші у батьків своїх учнів, ніж обтяжувати себе і складати грамотні бюджетні запити.

Що стосується державних витрат на освіту, то з кожним роком суми збільшуються. До того ж, майже половина всіх грошей йде саме на середню освіту. Так, якщо в 2017 р. зведений бюджет освіти становив 168,6 млрд грн, то вже в 2017 році ця цифра зросла на 53,3 млрд і склала 221,9 млрд грн.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів