У Львівській політехніці запрацював перший в Україні інноваційний StartUp Market « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
У Львівській політехніці запрацював перший в Україні інноваційний StartUp Market
16-11-2018

Незвичайна виставка винаходів відкрилася нещодавно в Tech StartUp School Львівської політехніки — постійно діючий виставковий магазин.



На його майданчику зустрінуться автори перспективних ідей та проектів з представниками великого інвестиційного бізнесу, котрий зацікавиться цими розробками і впровадить їх у життя.

Виступаючи на відкритті виставки, проректор з наукової роботи Львівської політехніки професор Наталія Чухрай наголосила, що метою цього інноваційного проекту є об’єднання і презентація найактуальніших проектів та їх прототипів, а також сприяння винахідникам комерціалізувати свій винахід. Йдеться також про створення успішних стартап-компаній та виведення інноваційних продуктів на національний та міжнародні ринки.

Це буде ефективною платформою для комунікації стартапів і корпоративного бізнесу, а учасниками такого зацікавленого діалогу можуть стати всі новатори, які бажають показати свої розробки.

Цього дня презентували свої винаходи 25 команд та індивідуальних розробників стартап-проектів. «Долучитися може будь-хто, хто має вже готовий прототип або близький до готового прототипу. Тобто, щоб воно було готове й на постійній виставковій основі в нас лежало.

Ми це робимо безкоштовно», – пояснив директор Tech StartUp School професор Назар Подольчак.А координатор Tech StartUp Market Дмитро Донченко висловив сподівання, що пошук перспективних стартаперів і залучення їх до співпраці відбуватиметься не лише у Львові , а й в усій Україні.

Так, львівський інженер Юрій Петрило презентував на виставці прототип роборуки, котра за задумом автора може брати участь навіть у розмінуванні територій на Сході країни, а стартап Lingart — платформу для аудіокниг.

Корисний екотехнологічний проект подали на суд інвесторів розробники KOLO, які запропонували збирати і утилізувати старі електронні прилади: частину з них відновлюють, іншу перетворюють на різноманітні побутові вироби: прикраси, блокноти, магніти тощо. Зацікавив відвідувачі виставки і проект шолома Helmfon, призначеного для переговорів у людних місцях, який вже отримав замовлення з-за кордону.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів