Відкрите звернення Катерини Амосової до Уляни Супрун: "Ваші вчинки свідчать про впевненість у безкарності в Україні..." « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Відкрите звернення Катерини Амосової до Уляни Супрун: "Ваші вчинки свідчать про впевненість у безкарності в Україні..."
1-10-2018

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ КАТЕРИНИ АМОСОВОЇ




ПРАВО НА СПРАВЕДЛИВІСТЬ


Я вимушена публічно звернутися до Вас, пані Ulana Suprun, через facebook, оскільки інших варіантів ви не лишили.

Сьогодні мені стало відомо з достовірних джерел на Грушевського, 7, що Ви особисто дали команду не тільки продовжувати не допускати мене до роботи після поновлення на посаді ректора в судовому порядку, але і розпорядилися звільнити мене вдруге не пізніше наступного понеділка – за будь-яких обставин.

Також мені стали відомі Ваші слова про наміри знищити не тільки нашу адміністративну команду, яку Ви публічно називаєте злочинною, але і зачистити широке коло завідуючих кафедрами задля заведення в НМУ Ваших наближених.

Було сказано і те, що, перебуваючи в Нью-Йорку разом з Президентом України Петро Порошенко, Ви надали йому неправдиву, свідомо перекручену Вами «інформацію» щодо, нібито, «страшної корупції» нашої адміністративної команди і особисто «моєї», після чого похвалилися перед приспішниками в МОЗі, що за рахунок такої маніпуляції Ви добилися підтримки Президентом Ваших дій.

Отож, пані Супрун, я відмічаю в цьому пості Президента України Петро Порошенко, Прем‘єр-міністра Украіни Volodymyr Groysman і Генерального прокурора Украіни Юрій Луценко аби широко повідомити, що Ваші дії містять ознаки низки кримінальних злочинів: грубого порушення трудового законодавства, невиконання рішень суду та переслідування з особистих мотивів.

Неможливо уявити, щоб Ви могли вчиняти подібне в США.

На жаль, Ваші вчинки свідчать про впевненість у безкарності в Україні, тому що Ви, імовірно, не сприймаєте Україну як суверенну країну, рівну серед рівних.

Нічим іншим, окрім плювання в обличчя українському народу, не можна пояснити Ваші численні офіційні публічні заяви про сумнівність судових рішень і те, що Ви не будете їх виконувати.

Вичерпавши всі спроби для налагодження діалогу, в т.ч. за допомогою авторитетних медіаторів, задля виходу із конфлікту, сьогодні я подала до Печерського управління поліції заяву про вчинення кримінального правопорушення.

На додаток до тексту наданої заяви я наголошую на наступному.

До боротьби керівництва МОЗу з лідерами думок в НМУ і мною особисто, яка триває вже другий рік поспіль, прикута увага всієї медичної спільноти України, а також випускників, які покинули медицину, і тих, які знайшли сили виїхати працювати у своїй професії за кордоном тому, що не змогли толерувати приниження лікаря і медичної сестри в Україні.

З кожним наступним незаконним кроком очільників МОЗу все більше моїх колег остаточно зневірюється, що в Україні діє один закон для всіх – і для лікаря, і для міністра.

Серед викладацької спільноти НМУ є ті, хто надавав допомогу пораненим в Будинку профспілок, і ті, хто стояв в живому ланцюгу, по якому бруківка з Європейської площі передавалася з рук в руки на барикаду на Грушевського.

Вони не здивуються нічому з вашого боку: від адміністративної розправи з «незручними» до силового вторгнення поліції в кампус задля заведення Вашої, пані Супрун, чергової маріонетки. Бо лише за останній місяць ми перенесли два (!) силових захоплення будівлі ректорату в т.ч. із нанесенням ушкоджень студентам і наругою над співробітниками.

Мої колеги запитують мене: «Як можете Ви, Катерина Миколаівна, розраховувати на справедливість у протистоянні з вищим органом виконавчої влади в охороні здоров‘я?».

Всі, хто задає це питання, і переважна більшість тих, хто його не задає, зневірилися в реальності відстояти свої законні права і справедливість.

Я – не зневірилася.

Відмічаючи в цьому пості найвищих високопосадовців, які забезпечують виконання закону в нашій державі, я розраховую, як прагматик, і вірю, як ідеаліст, що вікно справедливості ще не зачинене повністю, і, що навіть найвпливовіших персон у владі можна змусити поважати закони України і виконувати їх.

Для цього треба прикласти шалених зусиль. Як на мене, вони того варті.

РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ


Відкрите звернення Катерини Амосової до Уляни Супрун: \
Відкрите звернення Катерини Амосової до Уляни Супрун: \
Відкрите звернення Катерини Амосової до Уляни Супрун: \
Відкрите звернення Катерини Амосової до Уляни Супрун: \



За інформацією:
facebook.com,
nmu.life





Додатково:

Студпрламент НМУ імені О.О.Богомольця звернувся до МОН: Ми підтримуємо ректора Катерину Амосову

НМУ імені О.О.Богомольця: Рішенням Печерського районного суду Катерину Амосову поновлено на посаді ректора

Автономія ВНЗ 2018: Суд заборонив МОЗ України призначати на посаду в.о. ректора НМУ ім. О.О. Богомольця будь-яку особу, крім випадків, визначених положенням Закону України “Про вищу освіту”

Суд зобов’язав "ЦЕНТР ТЕСТУВАННЯ" МОЗ виконати свої обов'язки перед НМУ імені О.О. Богомольця

Автономія ВНЗ як ходіння по муках: Проблеми НМУ імені О.О. Богомольця владу не хвилюють...

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів