Міноборони: У 2018 році до ВВНЗ Міністерства оборони України прийнято понад 3500 осіб « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Міноборони: У 2018 році до ВВНЗ Міністерства оборони України прийнято понад 3500 осіб
20-09-2018

Про це 12 вересня під час брифінгу повідомив тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України полковник Вадим Артамощенко.

Він розповів, що у 2018 році вступні випробування до військових навчальних закладів проводилися у два етапи. Другий етап дозволив вступити на навчання військовослужбовцям військової служби за контрактом, зокрема для тих, хто не встиг подати документи вчасно, оскільки виконував бойові завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил.

— За результатами конкурсного відбору на навчання до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів вищих військових закладів за усіма рівнями військової освіти прийнято понад 3500 осіб. Найбільш мотивованою категорією вступників є контрактники, особливо ті, хто має бойовий досвід
, — наголосив Вадим Артамощенко і додав, що їх кількість щороку зростає.

Тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України також поінформував про збільшення вікових обмежень для вступників.

— Відтепер цивільна молодь, випускники військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою, військовослужбовці, резервісти та військовозобов’язані можуть вступати у військові навчальні заклади з 17 до 30 років, — повідомив полковник Вадим Артамощенко. — Після завершення навчання випускники отримують диплом державного зразка, і в подальшому працевлаштовуються у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.










Додатково:

"Ukrainian Military Pages": Підсумки вступної компанії до військових вишів у 2017 році

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів