Вперше держзамовлення в магістратуру «Права» і «Міжнародного права» «йшло за студентом» – рекомендації до зарахування отримали 2тис 48 вступників « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Вперше держзамовлення в магістратуру «Права» і «Міжнародного права» «йшло за студентом» – рекомендації до зарахування отримали 2тис 48 вступників
15-08-2018

Понад 2 тис вступників у магістратуру «Права» та «Міжнародного права» отримали рекомендації до зарахування на бюджет, розподілені за широким конкурсом.



Вперше місця в магістратуру правничих спеціальностей були надані не в конкретні виші, а «підуть» за кращими вступниками в обрані ними університети.

Зокрема, рекомендації отримали 1тис 979 вступників у магістратуру «Права» та 69 – «Міжнародного права». Їх списки будуть оприлюднені приймальними комісіями вишів, а також відповідну інформацію вже можна переглянути на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/, заповнивши в формі запиту потрібні дані.

Рекомендовані до зарахування вступники мають виконати вимоги для зарахування та подати документи в університет до 18 години 18 серпня, а саме зарахування відбуватиметься до 18 години 20 серпня.

Переведення на вакантні бюджетні місця проходитиме до 28 серпня.

Нагадуємо, що цього року вступні випробування в магістратуру «Права» та «Міжнародного права» проходили за технологією зовнішнього незалежного оцінювання.

Вступники складали:

єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови – англійської, або німецької, або французької, або іспанської.
єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) з Права та Загальних навчальних правничих компетентностей.

Загалом на ЗНО для майбутнього вступу в магістратуру «Права» та «Міжнародного права» зареєструвалися понад 18 тис осіб. Під час основної сесії участь у тестуванні взяли 15,8 тисяч осіб, з яких близько 80 % успішно пройшли вступне випробування.

Під час додаткової сесії тестування проходили 11 учасників, з яких 9 успішно пройшли вступне випробування.

Результати тестування були розміщені в електронних кабінетах учасників на сайті УЦОЯО. З 12 до 26 липня ті, хто пройшов «ЗНО в магістратуру», мали подати заяви до обраних вишів.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів