Випускників запрошують номінувати улюбленого вчителя на «Нобелівську» премію « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Випускників запрошують номінувати улюбленого вчителя на «Нобелівську» премію
22-06-2018

Учителі, що закохані в свою професію — надихають та змінюють сьогодення.



Подякуйте своєму вчителю на найвищому рівні — номінуйте на участь у національній премії Global Teacher Prize Ukraine, яка вже вдруге пройде в Україні.

Цього року найкращий учитель отримає 250 тисяч гривень, можливість поїхати в Дубай на Global Education and Skills Forum, а також рік безкоштовного навчання від ГС «Освіторія».

«За кожною успішною людиною стоїть учитель. За кожним Ілоном Маском, Вінстоном Черчиллем, Тарасом Шевченком стоїть той, хто допоміг розкрити їхні таланти, — говорить Зоя Литвин, голова громадської спілки «Освіторія», організатор та голова журі премії Global Teacher Prize Ukraine. — Білл Гейтс, який цьогоріч оголошував топ-10 фіналістів світової премії, завдячує своїм успіхом вчителям математики та акторської майстерності; учні переможця Global Teacher Prize Ukraine 2017 Паула Пшенічки викладають у Гарварді та працюють у наукових центрах США та Європи. Вплив одного учителя зростає у геометричній прогресії завдяки сотням його учнів».

Розкажіть свою історію про вчителя на офіційному сайті премії до 15 липня. Нехай він буде найкращим не тільки для вас, а й для всієї України!

Global Teacher Prize — «Нобелівська премія» для вчителів, започаткована арабським мільярдером Санні Варкі у 2014 році. Нагорода вручається за видатний внесок у професію вчителя та становить 1 000 000 доларів. Національну премію в Україні ініціювала громадська спілка «Освіторія» у 2017 році, мета якої не лише популяризувати новаторські підходи в освіті, а й підвищити престиж викладача.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів