Сьогодні буде визначено порогові бали «склав/не склав» з історії України, фізики, географії та хімії « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Сьогодні буде визначено порогові бали «склав/не склав» з історії України, фізики, географії та хімії
20-06-2018

20 червня об 11:00 почнеться засідання експертної комісії з питань визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання, що використовуються під час прийому до навчальних закладів, при Українському центрі оцінювання якості освіти.



На засіданні експерти встановлять порогові бали з історії України, фізики, географії та хімії.

Поріг «склав/не склав» — це мінімальна кількість тестових балів, яку має набрати учасник за виконання сертифікаційної роботи, щоб отримати оцінку за шкалою 100-200 балів і мати можливість взяти участь у конкурсному відборі до закладів вищої освіти України.

До складу експертної комісії входять фахівці — працівники Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук, Національної академії педагогічних наук, Українського і регіональних центрів оцінювання якості освіти, закладів освіти та інших установ і організацій. Ознайомитися зі складом комісії можна за посиланням.

Засідання експертної комісії в режимі онлайн транслюватиме українське національне інформаційне агентство «Укрінформ».

Результати учасників зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, фізики, географії та хімії за шкалами 100–200 балів і 12-бальною (з предметів, результат яких зараховують як оцінку за ДПА) будуть завантажені на інформаційні сторінки учасників 21 червня.

Пропонуємо ознайомитися з інфографікою «Як переводяться тестові бали ЗНО у шкалу 100–200?».

Нагадуємо, що 14 червня відбулося перше засідання експертної комісії з визначення порога «склав/не склав» і встановлено пороги з української мови і літератури – 23 бала, математики – 10 балів, біології – 22 бала, а також іспанської, німецької, французької та англійської мов – 19 балів.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів