"Future of Ukraine": Українці допоможуть Маску колонізувати Марс « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
"Future of Ukraine": Українці допоможуть Маску колонізувати Марс
19-06-2018

obozrevatel.com: Представники лідерів світового авіапрому в Україні, компанії "Боїнг Україна", "Прогрестех Україна", "Тукана Інжинірінг Україна" у співпраці з Благодійним Фондом Святого Володимира та КПІ ім. Ігоря Сікорського започаткували новий проект, спрямований на пошук серед студентської і шкільної молоді майбутніх Сікорських, Корольових, Патонів.

Цей проект під назвою Фестиваль інженерних талантів "Future of Ukraine" відрізняється від традиційних всеукраїнських предметних олімпіад тим, що учасникам не пропонується розв’язати традиційні олімпіадні задачі з тих, чи інших предметів. Вони мають розробити рішення нових, нестандартних, комплексних завдань, які ніколи раніше їм не зустрічалися в шкільній чи студентській практиці.

\


Перший тур проводився в дистанційному режимі 4 травня цього року. Студентам, що вирішили спробувати в ньому свої сили, було запропоновано пройти електронне онлайн- тестування з математики та фізики, підсилене завданнями інженерного спрямування. За його результатами в другий тур вийшло п’ятдесят учасників, які представляли дев’ять українських університетів з різних регіонів України.

Протягом другого туру, який відбувся 12 травня в Києві і Харкові, півфіналістам було запропоновано допомогти команді Ілона Маска в підкоренні Марса. Вони повинні були індивідуально вирішувати дуже нестандартні інженерні завдання, посилені фундаментальними та ІТ модулями, при максимально загальних вимогах до результату та повній відсутності будь-яких рекомендацій до способу його отримання.

Третій тур (до нього вийшло 30 студентів) проводився 7-9 червня на базі "КПІ імені Ігоря Сікорського". В програму цього туру входили не лише пошуки найкращих інженерних рішень учасниками, але й тренінги на базі Стартап-школи "Sikorsky Challenge" з підготовки презентації проектів, індивідуальні презентації учасників за темою "My Engineering Future" англійською мовою, спілкування членів журі з учасниками під час спостереження за ходом роботи над проектами і, звісно, захист проектів.

\


Метою цього туру було виявлення авторів кращих інженерних розробок, спрямованих на "оздоровлення" екологічної ситуації в Україні. Командам було запропоновано розробити оригінальну комплексну систему для очищення найбільших водоймищ країни. Робота над проектом вимагала знання фундаментальних, природничих та базових інженерних дисциплін, ділової англійської мови, креативного творчого підходу і нестандартного мислення. Завдання розроблялися силами науковців "КПІ імені Ігоря Сікорського" і фахівців провідних вітчизняних та зарубіжних інженерних компаній.

9 червня 2018 року журі Всеукраїнського фестивалю інженерних талантів "Future of Ukraine‘2018" оголосило імена десяти переможців конкурсу в різних номінаціях. Ними виявилися: Анастасія Сусловець, Данило Єрмолов, Валерій Наполов, Ігор Калієнко, Микита Леонідов, Дмитро Колодійчик, Анастасія Літвінова – усі студенти Національного аерокосмічного університету ім. Жуковського "Харківський авіаційний інститут" та Олег Митряшкін, Євген Бас, Максим Кабанець – студенти "Київського політехнічного інституту ім. Ігоря Сікорського".

Переможці нагороджені поїздкою до найбільшої в світі авіакосмічної корпорації "Boeing" (м. Сієтл, штат Вашингтон, США) де вони зможуть побачити технології ХХІ століття, які, без перебільшення є одним з небагатьох технічних "див" світу. Фестиваль показав, що в нашій країні є багато талановитої молоді, здатної долати найскладніші технічні виклики сьогодення.




Додатково:

КПІ ім. Ігоря Сікорського та НПУ імені М.П.Драгоманова уклали угоду про співпрацю

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів