Омбудсман: До Київського університету культури охоронці не пустили працівників Офісу Уповноваженого « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Омбудсман: До Київського університету культури охоронці не пустили працівників Офісу Уповноваженого
13-06-2018

До Секретаріату Уповноваженого почали надходити непоодинокі скарги громадян про те, що у приватному вищому навчальному закладі «Київський університет культури» не дотримуються вимог Закону України «Про звернення громадян». У зв‘язку з цим, до навчального закладу було скеровано чотири запити, однак відповіді на них не отримано.

З метою усунення недоліків, пов’язаних із забезпеченням права громадянина на всебічний, об’єктивний і своєчасний розгляд звернень, керівник Секретаріату Уповноваженого ухвалив рішення провести виїзну перевірку університету.

8 червня працівники Секретаріату приїхали до університету. Проте, потрапити до приміщення навчального закладу їм завадили охоронці. Свої дії вони пояснили тим, що це вказівка керівництва.

Після цього співробітники Офісу Омбудсмена викликали поліцію. Але протягом години працівники патрульної поліції так і не прибули на виклик.

В Офісі Омбудсмена наголошують, що це є невиконанням представниками патрульної поліції вимог частини 2 статті 22 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини». Відповідно до неї, органи державної влади, органи місцевого самоврядування, об'єднання громадян, підприємства, установи, організації незалежно від форми власності, посадові та службові особи, до яких звернувся Уповноважений, зобов'язані співпрацювати з ним і надавати йому необхідну допомогу.

Секретаріат Уповноваженого найближчим часом відреагує на правопорушення, що мало місце під час виконання його посадовцями службових обов’язків.







Додатково:

Омбудсман: Доповідь щодо ситуації з правами людини в Україні

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів