Підвищуємо кваліфікацію: як правильно вибрати курси і тренінги « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Підвищуємо кваліфікацію: як правильно вибрати курси і тренінги
22-02-2018

Працюючи тривалий час за своєю спеціальністю, не варто забувати про підвищення своєї кваліфікації.



Це допоможе не тільки залишатися продуктивним на своєму місці, досягти успіху в роботі, але і уникнути вигоряння.

Зараз в різних компаніях існує практика, коли працівники певних професій в певній черговості проходять курси підвищення кваліфікації – для осучаснення знань за фахом. В даний час для цього існує безліч тренінгів та семінарів. Але, як не загубитися у великій кількості різних пропозицій щодо підвищення рівня кваліфікації, знає Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна.
Коли тренінги "в плюс"

Курсів і семінарів на ринку безліч. Тренери в короткі і не дуже терміни вчать техніці продажів, ведення ділових переговорів, ефективного керівництва колективом, командоутворення, і до решти. Професійний розвиток – процес, що вимагає постійних зусиль, прагнення до вдосконалення і розвитку. Він вимагає від людини цілеспрямованої активної діяльності.

Якщо ви – здобувач, наявність всіляких сертифікатів і свідоцтв підвищує шанси на успішне працевлаштування і гідну зарплату. Але тут головне – не переборщити. З одного боку, готовність вкладати в додаткову освіту сили і засоби грає вам на руку. З іншого ж – в очах роботодавця практичну цінність мають лише ті знання, які будуть актуальні для компанії. В кінцевому підсумку роботодавець платить не за дипломи, а за результативну працю.
Як вибрати відповідні курси?

Перш за все потрібно зрозуміти, яких саме знань вам не вистачає. Наприклад, не завжди майстерності продажів навчають у вузах, а це – необхідне знання для менеджера з продажу.

Проаналізуйте свої плани на майбутнє: які знання необхідні, щоб ваша кар'єра розвивалася? Чи потрібна п'ята "корочка" від гуру маркетингу або краще зосередитися на іноземній мові?

Вибирайте гідні програми, не хапайтеся за все підряд. Наприклад, серед IT-фахівців особливо цінуються сертифікати про навчання в спеціалізованих центрах компаній-виробників програмного забезпечення. Для бухгалтера важливо вміння працювати в міжнародних системах обліку.

Коли ж із спрямованістю тренінгу ви визначилися, то поцікавтеся викладацьким складом курсу. Не забудьте звернути увагу на освіту і досвід педагогів, область їх знань, а також відгуки слухачів. Не менше значення має репутація організації (викладача).

Не відмітайте можливість онлайн навчання, тим більше з урахуванням сучасних технологій. Живе спілкування краще, однак дистанційно ви можете самі вибирати час, не підлаштовуючись під групу.

Зверніть увагу на зворотний зв'язок. Тренінги без зворотного зв'язку користі зазвичай не приносять ніякої. Тому як дуже важливо мати можливість перевірити своє домашнє завдання з роз'ясненням помилок і отриманням порад.

Якщо ви вже є співробітником компанії, дізнайтеся, чи є внутрішня система навчання. Сьогодні наявність і ефективність системи корпоративного навчання є однією зі складових ціннісної пропозиції роботодавця для потенційного співробітника. У багатьох українських компаніях існує та чи інша система корпоративного навчання і розвитку співробітників або ж її елементи.

Але який би тренінг ви не пройшли і які б курси не закінчили, на ринку праці це створить вам додаткову, але не вирішальну конкурентну перевагу. Ключовим же фактором при прийнятті рішення, як і раніше залишаються навички, вміння і досвід роботи.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів