Змінено вимоги використання приміщень закладів освіти під час проведення ЗНО « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Змінено вимоги використання приміщень закладів освіти під час проведення ЗНО
13-01-2018

Відповідні зміни внесено до Порядку використання приміщень закладів освіти для проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти.



Зокрема, пункт 12 Порядку доповнено вимогою щодо необхідності оснащення аудиторій, де проводиться ЗНО з іноземної мови, пристроями для програвання аудіо-компакт-дисків зі звуковим записом (аудіоцентр, аудіопрогравач, магнітола, комп’ютер тощо) з потужністю акустичної системи не менше ніж 10 Вт, з частотою не гірше ніж 100 Гц – 20 000 Гц.

Окрім цього визначено, що зовнішнє незалежне оцінювання з іноземних мов може відбуватися лише в аудиторіях на 15 робочих місць.

Унесення змін пов’язано із запровадженням з 2018 року в тестах з іноземних мов завдань сертифікаційної роботи, що спрямовані на перевірку сформованості вмінь і навичок, необхідних для розуміння мови на слух (аудіювання). У зв’язку з цим постала необхідність розширити перелік вимог до облаштування пунктів проведення ЗНО.

Також звертаємо увагу, що Уряд ухвалив рішення щодо розподілу нерозподілених у 2017 році видатків освітньої субвенції для територій Донецької та Луганської областей, на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження. Передбачено, що зазначені кошти будуть спрямовані на зміцнення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти, у тому числі й на придбання пристроїв для програвання компакт-дисків із звуковим записом з метою створення умов для підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов.

Відповідне доручення облдержадміністраціям надано в розпорядженні Кабінету Міністрів України.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів