Оприлюднено характеристики сертифікаційних робіт, завдання яких буде надруковано шрифтом Брайля « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Оприлюднено характеристики сертифікаційних робіт, завдання яких буде надруковано шрифтом Брайля
28-12-2017

У розділі «предмети ЗНО» розміщено адаптовані версії характеристик сертифікаційних робіт з української мови і літератури, математики, історії України для осіб з порушеннями зору.

Також у цьому розділі розміщено критерії оцінювання завдань відкритої форми з української мови і літератури та математики.

Сертифікаційна робота з української мови і літератури для осіб, які в процесі навчання використовують рельєфно-крапковий шрифт Брайля, міститиме 30 завдань різних форм, у тому числі – відкритої форми з розгорнутою відповіддю (власне висловлення). Для виконання тесту учасники матимуть 150 хвилин.

На виконання сертифікаційної роботи з математики відведено також 150 хвилин. Учасникам буде запропоновано розв’язати 20 завдань різних форм, 2 з них – відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

З історії України тест міститиме 40 завдань різних форм. Для виконання роботи учасники матимуть 120 хвилин.

Під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання усі учасники, які в процесі навчання використовують шрифт Брайля, отримають тестовий зошит із завданнями сертифікаційної роботи та зошит відповідей. Відповіді на завдання мають бути записані рельєфно-крапковим шрифтом із використанням Брайлівського приладу для письма та грифеля з однієї сторони аркуша, починаючи з наступного після титульного.

Нагадуємо, 2018 року під час додаткової сесії з української мови і літератури, математики, історії України пройде апробація технології проведення ЗНО для осіб з порушеннями зору, які використовують у процесі навчання рельєфно-крапковий шрифт – шрифт Брайля.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів