Степан Кубів: Загальна сума інвестицій у стартапи у 2016 році склала 88 млн дол, та понад 400 млн дол загалом за останні 5 років « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Степан Кубів: Загальна сума інвестицій у стартапи у 2016 році склала 88 млн дол, та понад 400 млн дол загалом за останні 5 років
23-11-2017

21 листопада Перший віце-прем’єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів відкрив ІІ Міжнародний форум «Innovation Market».

Степан Кубіва зауважив, що новий світовий порядок є викликом, але й одночасно і можливістю для України. Він додав, що на відміну від трьох попередніх індустріальних революцій, немає лінійного зв'язку між лідерством країн у попередніх економічних укладах та можливістю зробити прорив в четвертій “цифровій” революції.

«Інновації та цифрові технології швидкими темпами і кардинально змінюють цілі сектори економіки. Щодня ми бачимо безліч прикладів сучасних технологій і рішень», - розповів Перший віце-прем’єр-міністр України.

Степан Кубів наголосив, що у таких умовах безпека у кібер-просторі є такою ж важливою, як і безпека фізична.

«Сьогодні саме в Україні може існувати епіцентр високотехнологічних рішень, які змінять не лише нашу країну, але і весь світ. У нас приблизно 2 тис. стартапів, і це число постійно зростає», - підкреслив Степан Кубів.

Перший віце-прем’єр-міністр України відзначив, що у 2016 році в Україні було укладено близько 80 інвестиційних угод з українськими інноваційними компаніями, що на 32% більше за показник 2015 року. При цьому загальна сума інвестицій у стартапи у 2016 році склала 88 млн дол, та понад 400 млн дол загалом за останні 5 років. Українські стартапи станом на середину серпня 2017 року зібрали на краудфандингових платформах $1,895 млн.

«Уряд працює над створенням міцної бізнес-орієнтованої архітектури підтримки інновацій. На стратегічному рівні це Інноваційна - Рада, створена 25 жовтня, яку очолює Прем'єр Міністр Україні», - зазначив Степан Кубів.

Він розповів про те, що Інноваційна Рада має стати ефективним майданчиком для підтримки українського високотехнологічного прориву, адже до складу Ради увійшли керівники ключових українських та міжнародних компаній та організацій, які займаються розвитком інновацій. Але новаторська ідея все ж залишається продуктом окремої людини чи команди.

«Українці - нація талантів, де кожен є унікальним і може створити прорив у техніці та технологіях», - підкреслив Перший віце-прем’єр-міністр України.

Він додав, що сьогодні на Форумі Інновацій зібралося багато талановитих людей і технологічних компаній. Відтак саме тут і зараз можна знайти однодумців та партнерів, цікаві ідеї та рішення.

Степан Кубів також привітав присутніх з днем Гідності і Свободи і подякував усім воїнам, які захищали та продовжують захищають мир в Україні, Європі та світі.

«Світ перебуває у вирі нової технологічної революції. І завдяки кожному з цих героїв сьогодні під мирним небом ми можемо працювати, творити нові ідеї та технологічні прориви для розвитку економіки України», - зауважив Степан Кубів.







Додатково:

«Sikorsky Challenge 2017»: У фіналі конкурсу, переможцями визнано 45 проектів

Global Innovation Index 2017: Україна увійшла в ТОП-50 інноваційних країн

Стартап-школа Національного університету «Львівська політехніка» Lviv Tech StartUp School запрошує

Стартап Школа Національного університету біоресурсів і природокористування України запрошує

Стартап-школу «Sikorsky Challenge» відкрили у ВНТУ

У ХНУ імені В.Н.Каразіна відбулася презентація проекту “Karazin Startup Week”

АНАЛІТИЧНА ЗАПИСКА: ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ФОРМ ОСВІТИ В УКРАЇНІ

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів