У ХНУ імені В.Н.Каразіна відбулася презентація проекту “Karazin Startup Week” « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
У ХНУ імені В.Н.Каразіна відбулася презентація проекту “Karazin Startup Week”
25-09-2017

У Каразінському університеті з ініціативи Каразінської школи бізнесу, Студентської ради та Студентського наукового товариства відбулася презентація проекту “Karazin Startup Week”.

Про сутність проекту, строки його проведення та кінцеву мету розповів заступник директора центру інноваційних методів освіти Каразінської школи бізнесу, доцент Денис Давидов.

«До нас дуже часто зверталися студенти з різноманітними ідеями та прохали допомогти, зокрема у пошуку ресурсів чи людей для реалізації проекту. Тому ми вирішили об’єднати потенціал університету і організувати конкурс стартап-проектів, що триватиме два місяці», — зазначив доповідач.

Взяти участь у конкурсі можуть команди від 4 до 6 осіб, які будуть реалізовувати проект у трьох напрямках: вироблення продукції (production), сервіс (services), інвестиційний бізнес (investment business).

За словами Дениса Давидова, учасники конкурсу повинні підготувати детальний опис та бізнес-план проекту, переконливу презентацію для інвесторів та зробити перші практичні кроки у реалізації проекту. Крім цього, заплановано проведення лекцій від успішних підприємців та управлінців, роботу над вирішенням кейсів від провідних компаній міста тощо.

За кожним напрямком закріплюється декілька кураторів, які будуть допомагати у роботі з проектами.

Денис Давидов зауважив що участь у “Karazin Startup Week” дає дуже багато переваг: досвід практичної діяльності, можливість випробувати себе без ризику, набуття навичок роботи у команді, можливість познайомитися з успішними підприємцями, пройти стажування у компанії, а також знайти роботу.

Наприкінці заходу присутні мали можливість взяти участь у битві стартапів. Найкращі учасники отримали корисні подарунки.

Зареєструватися для участі у конкурсі можна до 6 жовтня 2017 року за посиланням.




: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів