На конкурс наукових робіт молодих вчених подано 362 проекти – переможців визначать у другій половині вересня « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
На конкурс наукових робіт молодих вчених подано 362 проекти – переможців визначать у другій половині вересня
13-09-2017

На конкурс проектів наукових робіт молодих вчених подано 362 проекти з понад 100 вишів та наукових установ МОН.



Зараз триває наукова і науково-технічна експертиза цих проектів. Її здійснює Експертна рада Міністерства, до якої увійшли молоді вчені – їх кандидатури були запропоновані Радою молодих учених при МОН.

Експертна рада надасть свій висновок 18 вересня. На його основі Конкурсна комісія на чолі з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич прийматиме остаточне рішення щодо фінансування проектів.

Цього року конкурс проектів наукових робіт молодих вчених проходить вже вдруге. Торік для фінансування проектів-переможців конкурсу було виділено трохи більше 12млн гривень. Цього року для продовження фінансування цих досліджень держава виділила ще майже 30млн гривень.

Для фінансування проектів молодих науковців, що переможуть цього року, у держбюджет закладено 13,4млн гривень. У майбутньому їх також планують дофінансовувати.

Врахувавши досвід попереднього року, МОН внесло низку змін до процедури проведення конкурсу.

Відтепер експертизу проектів здійснюють 5 фахівців, в той час, як минулого року їх було 4. Загальна кількість балів вираховується як середнє арифметичне значення оцінок від трьох експертів, що знаходяться у діапазоні між найнижчою та найвищою. Тобто, найвища та найнижча оцінки не враховуються. Це має забезпечити більш якісну та об’єктивну експертизу.

Цього року також дозволили подавати проекти з терміном до 3 років виконання. Окрім цього, до міждисциплінарних наукових проектів дозволили залучати співкерівником докторанта або доктора наук, віком до 40 років.


«

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів