НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського»: VІ Фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2017» « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського»: VІ Фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2017»
18-07-2017

10-13 жовтня 2017 року на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» проходитиме VІ Фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2017»

Це одна з найголовніших і вже традиційна щорічна подія в сфері інноватики України. Фестиваль збирає не лише розробників проектів у багатьох галузях науки і техніки, але й представників великого інвестиційного бізнесу.

Метою фестивалю є визначення найцікавіших і найактуальніших проектів у різних галузях техніки й надання авторам кращих з них сприяння у їх комерціалізації, створенні стартапів і виведенні інноваційних продуктів на національний та міжнародні ринки. Участь у ньому беруть як визнані в професії фахівці та сивочолі професори, так і студенти та школярі, які лише обирають власний шлях у житті.

У рамках Фестивалю відбудуться:

Конкурс стартапів (http://www.startup.kpi.ua);
Конкурс «Intel-Техно Україна 2017-2018» (http://isef.in.ua/o-konkurse/intel-tekhno-ukraina.html);
Виставка-конкурс «Майбутнє України» (http://man.gov.ua/ua/activities/page-677).


Авторські колективи проектів-переможців конкурсу стартапів отримають можливість реалізувати свої проекти у середовищі Наукового парку «Київська політехніка» за підтримки грантових та венчурних фондів.

Суперфіналісти конкурсу «Intel-Техно Україна 2017-2018» зможуть удосконалити свої розробки з науковцями в лабораторіях КПІ ім. Ігоря Сікорського та інститутів НАН України, а найкращі з них навесні 2018 р. представлятимуть Україну на Всесвітньому фіналі конкурсу «Intel ISEF» у США.

Переможців конкурсів буде оголошено 13 жовтня.

У конкурсі можуть взяти участь професіонали і новатори у сфері інженерії та проектування, студенти, аспіранти, наукові працівники, які мають інноваційні ідеї або готові проекти, а також представники великого інвестиційного бізнесу. Учасники конкурсу повинні взяти участь у тренінгу з підготовки презентації проекту інвесторам та серії індивідуальних зустрічей, які проводитимуть організатори конкурсу для доопрацювання презентацій. Фіналісти отримають комплекс послуг від інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge», який включає: підготовку стартапу «під ключ» для інвестування; вихід на міжнародних експертів і консультації успішних менторів; прямий доступ до інвесторів і бізнес-ангелів; юридичну підтримку при укладанні договорів з інвесторами.

До участі у конкурсі приймаються лише закінчені та повністю готові до комерціалізації проекти (самостійно підготовлені наукові та науково-дослідні роботи, які мають прикладне значення, можуть бути впроваджені у виробництво або застосовані в господарській діяльності).

Прийом заявок на конкурс завершується 15 серпня 2017 року.

Перевага при розгляді заявок надається інженерним проектам за такими напрямами:

1. Аграрний сектор.

2. Високотехнологічне машинобудування.

3. Військово-промисловий комплекс.

4. Енергетика.

5. Ефективне природокористування.

6. Інформаційно-телекомунікаційні технології.

7. Космічні технології.

8. Робототехніка.

9. Створення нових речовин і матеріалів, нанотехнології.



Пропозиції мають бути підготовлені відповідно до стандарту, встановленого організаторами конкурсу. Вимоги до оформлення заявок розміщено на сайті конкурсу.

У разі виникнення запитань щодо подання заявок на участь у конкурсі звертайтеся, будь ласка, до Наукового парку «Київська політехніка», Володимир Гнат, +38 (067) 464-49-69.


За інформацією:
kpi.ua,
nas.gov.ua

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів