До початку вступної кампанії оновлені результати ЗНО будуть завантажені до ЄДЕБО « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
До початку вступної кампанії оновлені результати ЗНО будуть завантажені до ЄДЕБО
7-07-2017

Апеляційна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти розглянула більшість апеляційних заяв щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання.



Інформацію про результат зовнішнього оцінювання, установлений апеляційною комісією, розміщують на інформаційних сторінках учасників зовнішнього оцінювання впродовж 3 робочих днів із дня прийняття рішення. Протягом 3 робочих днів заявнику буде надіслано рішення апеляційної комісії у вигляді витягу з протоколу та оновлену картку результатів (у разі зміни результату).

Окрім цього, у разі зміни оцінки державної підсумкової атестації, що проходила у формі зовнішнього незалежного оцінювання, в електронних кабінетах керівників навчальних закладів буде розміщено оновлені відомості з результатами ДПА.

Звертаємо увагу на те, що змінені результати зовнішнього незалежного оцінювання за наслідками розгляду апеляційних заяв будуть оновлені в Єдиній державній електронній бази з питань освіти до 12 липня.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів