МОН проводить другий конкурс проектів наукових робіт молодих вчених « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
МОН проводить другий конкурс проектів наукових робіт молодих вчених
6-07-2017

МОН оголосило конкурс проектів наукових робіт молодих вчених, який фінансуватиметься за кошти загального фонду держбюджету.



На нього уже цього року передбачено 10млн гривень.

У конкурсі можуть взяти участь науковці, що працюють або навчаються у вишах та наукових установах, підпорядкованих МОН. Вік учасників проекту має бути до 35 років, а керівників чи співкерівників – до 35 років (для кандидатів наук) і до 40 (для докторантів, докторів наук).

Відбір робіт проходитиме у 3 етапи. Перший триватиме до 30 серпня і відбудеться у ВНЗ та наукових установах МОН. Потому відібрані проекти будуть подані до Міністерства освіти і науки на експертизу. ЇЇ проводить Експертна рада МОН, до якої також входять молоді науковці. Цей етап має завершитися до 18 вересня.

Остаточне рішення щодо фінансування проектів прийматиме Конкурсна комісія на чолі з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич. Визначення переможців відбудеться наприкінці вересня.

Цього року проекти подаватимуться за такими тематиками як освоєння альтернативних джерел енергії, зелений транспорт, технологічне оновлення агропромислового комплексу, соціально-психологічна реабілітація військових тощо. З повним переліком можна ознайомитися за посиланням.

Нагадуємо, що цього року МОН вже вдруге проводить відбір наукових робіт молодих вчених. Конкурс було започатковано торік – тоді у ньому взяли участь 114 вишів, було подано 439 проектів, з яких 79 обрали для фінансування.

На думку заступника Міністра освіти і науки Максима Стріхи цей конкурс є одним з важливих факторів «омолодження» університетської науки – минулого року кількість молодих вчених у ВНЗ збільшилася на понад півтори тисячі осіб.


Приєднаний файл:
06072017.pdf (3.26 Мбайт)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів