Про вступ для майбутніх магістрів за спеціальністю «Право» « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Про вступ для майбутніх магістрів за спеціальністю «Право»
16-05-2017

Уже другий рік поспіль вступне випробування для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право» проходитиме з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО.



Порядок та основні процедури проведення вступного випробування затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 11.04.2017 №579.

Цьогоріч реєстрація вступників, які бажають вступати на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 081 «Право», триватиме з 12 по 25 липня 2017 року.

Реєстрація здійснюється приймальною комісією одного з вищих навчальних закладів, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі. Вступник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка.

Вступне випробування проводиться 03 серпня 2017 року. Початок процедури о 10:00 год. Допуск учасників до пункту тестування триватиме з 09:15 год. до 09:50 год.

Для входу до пункту тестування учасник має пред’явити:

- екзаменаційний листок;

- оригінал документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого вказані в екзаменаційному листку).

Пункти тестування створюватимуться в обласних центрах (крім міст Донецьк та Луганськ), місті Київ, містах Слов’янськ, Маріуполь Донецької області, місті Сєверодонецьк Луганської області.

Єдине фахове вступне випробування передбачає виконання тесту, що містить три блоки тестових завдань:

- перший блок – тест загальних навчальних правничих компетентностей, що включає тестування таких компетентностей: аналітичне мислення; критичне мислення, логічне мислення;

- другий блок – тест з шести базових юридичних (правничих) дисциплін, що включає конституційне право, адміністративне право, цивільне право, цивільне процесуальне право, кримінальне право, кримінальне процесуальне право;

- третій блок – тест з іноземної мови.

Тестові завдання блоків ТЗНПК та Право укладаються відповідно до Програми вступних випробувань під час вступу на основі ступеня бакалавра на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 081 «Право» з використанням організаційно-технічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 08 квітня 2016 року №409.

Тестові завдання блоку Іноземна мова укладаються відповідно до Програми зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов (англійська, іспанська, німецька, французька) для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 01 жовтня 2014 року №1121.

Результати єдиного фахового вступного випробування буде розміщено на інформаційних сторінках вступників «Кабінет вступника» 15 серпня 2017 року. Доступ до інформаційної сторінки здійснюватиметься за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому.

За детальною інформацією щодо проведення вступного випробування для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право» звертайтеся до приймальних комісій вищих навчальних закладів.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів