МОН: Лілія Гриневич візме участь у презентації книги Кена Робінсона та Лу Ароніки «Школа майбутнього» « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
МОН: Лілія Гриневич візме участь у презентації книги Кена Робінсона та Лу Ароніки «Школа майбутнього»
2-12-2016

2 грудня Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич візьме участь у презентації Кена Робінсона та Лу Ароніки «Школа майбутнього».

МОН: Лілія Гриневич візме участь у презентації книги Кена Робінсона та Лу Ароніки «Школа майбутнього»


“Дуже важливо, щоб більше книжок про сучасні освітні системи та підходи у навчанні перекладались українською мовою, щобі більше людей мали змогу ознайомитись з ними. Книга Кена Робінсона «Школа майбутнього» є важливою і цікавою, адже в ній доступно розказано і про ті підходи, які застосовано в Концепції Нової української школи”, - зазначила Лілія Гриневич.

Початок заходу: о 18.30

Місце проведення:
Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота».

Вхід вільний.


Кен Робінсон, автор книжок «Покликання», «Як знайти своє покликання» та «Освіта проти таланту» – відомий у всьому світі експерт і публічний спікер з питань освіти, творчого мислення та інновацій, чий виступ на конференції TED має понад п’ятдесят мільйонів переглядів, у цій книжці пропонує практичні рішення критичної проблеми, що постала перед сучасним світом: як змінити освітню систему.

Робінсон пропонує концепцію, яка спирається на індивідуальний підхід до учнів, сучасні технологічні досягнення й професійні ресурси, щоб зацікавити дітей у навчанні, підтримати їхню любов до пізнання й підготувати їх до викликів XXI століття. У цій книжці Ви знайдете безліч цікавих історій, спостережень, прикладів із практики, революційних досліджень та рекомендацій від фахівців зі всього світу, які змінюють освіту вже сьогодні.

З нагоди публікації його першого україномовного перекладу сер Кен Робінсон записав відео спеціально для майбутніх читачів своєї книжки в Україні. Відеозвернення було поширене в медіа, станом на 20 листопада тільки на YouTube каналі його переглянули 2000 разів (https://www.youtube.com/watch?v=1A9b0qJDT3Q).

Книжку переклала Ганна Лелів, мовна координаторка перекладу роликів TED в Україні. Науковий редактор ‒ Мирослава Товкало, завідувачка кафедрою освітньої політики Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Автор передмови до українського видання Олексій Молчановський ‒ співзасновник освітньої платформи українських масових онлайн-курсів Prometheus.

Книжку переклали на десятки мов, в багатьох країнах вона стала бестселером.


: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів