Як змінюватиметься список зарахованих на бюджет до ВНЗ після 18 години 5 серпня « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Як змінюватиметься список зарахованих на бюджет до ВНЗ після 18 години 5 серпня
7-08-2016

Список бюджетників, які вступають на денну форму бакалаврату не “підтягуватиметься”, навіть якщо хтось з рекомендованих до зарахування відмовиться від свого бюджетного місця.



Про це йдеться у листі-роз’ясненні Першого заступника Міністра України Інни Совсун керівникам вищих навчальних закладів.

“Зарахування вступників на місця державного замовлення, які звільняються внаслідок невиконання вступниками вимог до зарахування на базі повної загальної середньої освіти для здобуття освітніх ступенів молодший бакалавр, бакалавр (магістр медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань), шляхом просування списків не проводиться. Невикористані місця державного замовлення повертаються відповідному державному замовнику”, - зазначається в тексті листа.

Місця держбюджету, від яких відмовляться абітурієнти, використають для того, щоб забезпечити місцями пільгові категорії, а саме абітурієнтів, чиї батьки (батько) загинули захищаючи державу під час АТО.

Так, в листі зазначається, що вищі навчальні заклади можуть звертатися до своїх державних замовників – це може бути як МОН, так й інші Міністерства і навіть місцева влада – щоб вони виділили додаткові місця для навчання вступників пільгових категорій, передбачених Законами України, Указами Президента України та постановами Кабміну, що не пройшли на бюджет та зараховані на контракт.

Натомість, рейтинговий список абітурієнтів, що вступають у вищі навчальні заклади на здобуття будь-якого іншого освітньо-кваліфікаційного рівня та/або не на денну форму навчання може змінюватись. Таким чином, якщо ці абітурієнти не виконають умов до зарахування – наприклад, не принесуть у визначений термін оригінали своїх документів - ВНЗ можуть зараховувати нижчих за рейтингом вступників на звільнені місця.

Нагадуємо, що списки зарахованих на бюджет будуть оприлюднені до 12 години 6 серпня. Відповідний список “контрактників” оприлюднять 12 серпня.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів