УЦОЯО: Відповіді на актуальні запитання, щодо процедур реєстрації та проведення ЗНО у 2016 році « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
УЦОЯО: Відповіді на актуальні запитання, щодо процедур реєстрації та проведення ЗНО у 2016 році
18-02-2016

Відбувся вебінар ЗНО-2016

16 лютого, на запрошення освітнього порталу «Педагогічна преса», відбувся вебінар за участю заступників директора Українського центру оцінювання якості освіти Наталії Юр та Ольги Стрелюк. Вони відповіли на актуальні запитання, що стосуються процедур реєстрації та проведення зовнішнього оцінювання у 2016 році.

Найбільше читачів порталу цікавили процедури проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього оцінювання; можливість зареєструватися, у разі відсутності паспорта громадянина України; терміни опрацювання реєстраційних документів та отримання інформації про результати реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Ольга Стрелюк зауважила, що в 2016 році для всіх випускників загальноосвітніх навчальних закладів ДПА у формі ЗНО буде проведено з української мови та літератури, математики або історії України. Якщо особа не планує вступати до ВНЗ, то може виконувати лише ті завдання сертифікаційної роботи, результати виконання яких будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація. Відомості з результатами ДПА будуть надіслані до навчальних закладів не пізніше 31 травня.

Наталія Юр зазначила, що термін опрацювання реєстраційних документів становить 10 робочих днів з моменту отримання їх регіональними центрами оцінювання якості освіти. Також, найближчим часом на сайті УЦОЯО буде доступна функція, яка за номером контрольно-інформаційного листа дозволить перевірити стан опрацювання реєстраційних документів. Сертифікати ЗНО разом з інформаційними матеріалами будуть надсилатися в індивідуальних конвертах за адресами навчальних закладів – випускникам ЗНЗ 2016 року, за адресами, вказаними під час формування реєстраційної картки – випускникам минулих років та учням (слухачам, студентам) професійно-технічних, вищих навчальних закладів.

Фахівці Українського центру нагадали, що у разі відсутності паспорта громадянина України, особа може надати один з документів, передбачених у Порядку реєстрації осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти. У випадку, якщо випускник не має можливості надати документ, що посвідчує особу зі встановленого переліку, необхідно звернутися до відповідного регіонального центру.

Відповіді на інші запитання щодо проведення ЗНО можна знайти, переглянувши відео вебінару.







Додатково:

УЦОКО получил нового директора и 10 млн гривен

УЦОЯО: Щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2016 році

МОН: «Про затвердження Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2016 році»

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів